Büyük Korkuya Sebep Olan Fabrika Yangını Tamamen Kontrol Altına Alındı

Büyük Korkuya Sebep Olan Fabrika Yangını Tamamen Kontrol Altına Alındı
İstanbul Valisi Vasip Şahin İstanbul'daki fabrika yangınıyla ilgili açıklama yaptı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin İstanbul'daki fabrika yangınıyla ilgili açıklama yaptı. Şahin yangının kısmen kontrol altına alındığını söyledi.

''İTFAİYE 89 ARAÇLA MÜDAHELE EDİYOR''

Vali yangınla ilgili şu ifadeleri kullandı;

İtfaiye ekiplerimiz 89 araçla müdahele ediyor. Esen rüzgarlarda önemli. Rüzgar yangına olumsuz katkıda bulundu. Arkadaşlar şu anda yangın kısmen kontrol altına alındı. Ölü noktasında üzücü haber yok. İnşallah sonuna kadar da olmaz. Arkadaşlarımız şu anda bütün katlara ulaştı ve müdahalesini yapıyor. İtfaiye ekiplerimiz eğitimli. Yangına ilk olarak dışarıdan müdahele ediliyor. Yetkililerin verdiği ilk bilgilere göre içeride kimse yok. İtfaiye ekipleri yangına ve rüzgarın yönüne göre müdahale teknikleri uyguluyor.

Yangına 89 itfaiye aracı ile müdahale ediliyor.

NEDENİ HENÜZ BELLİ DEĞİL

Ekiplerin, büyüyen yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Sabah saat 07.00 civarında çıkan yangının çıkış nedeni henüz belli olmadı.

ÇEVRE BİNALARA SIÇRAMA RİSKİ VAR

Yangının çevre binalara da sıçramaması için itfaiye ekipleri yoğun çaba gösteriyor. Vatandaşların sokağa girmesine izin verilmiyor. Fabrika yangınından çıkan dumanlar İstanbul'un birçok noktasından görüldü.

İstanbul'daki İplik Fabrikası Yangınından Korkunç Görüntüler İstanbul'daki İplik Fabrikası Yangınından Korkunç Görüntüler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.