Büyükçekmece'de Silahlı Kavga: 2 Ölü

Büyükçekmece'de Silahlı Kavga: 2 Ölü
Mekan sahipleri ile müşteriler arasında çıkan kavgada silahlar konuştu.

Olay,Büyükçekmece, Atatürk Caddesi'nde gerçekleşti.Alınan bilgilere göre Selçuk Çesil ve Turgay Karataş adlı şahıslar gece saat 01.00 sıralarında cadde üzerinde bulunan bir kokoreççiye geldi.Daha sonra mekan sahibi Şükrü T. ve Cihangir T. adlı şahıslar ile kokoreç yemeye gelen Çesil ve Karataş arasında belirlenemeyen bir sebepten ötürü tartışma çıktı.Kısa sürede büyüyen tartışmada iki tarafta silahlarını çıkardı.Mekan sahibi Şükrü T.'nin sıktığı kurşunlar Selçuk Çesil ve Turgay Karataş'a isabet etti.Olay yerine gelen ekipler ise ağır yaralı olan iki müşteriyi Büyükçekmece Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.Mekana kokoreç yemek için gelen ve bir anda tartışmaya tutulan iki müşteri kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çesil ve Karataş'ın silahından çıkan kurşunun ise mekan sahibi Cihangir T.'nin elini yaraladığı edinilen bilgiler arasında yer alırken kardeş oldukları bilinen mekan sahipleri olayın ardından araçlarına binerek olay yerinden kaçtı. Ekipler olaya ilişkin soruşturma başlattı.

Polisler olay yerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına geniş güvenlik önlemleri alırken hastane çevresinde de Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne ait bir timin güvenlik önlemi aldığı görüldü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.