Beşiktaş Ve Fenerbahçe'nin Istediği Stoper, "şampiyonlar Ligi" Dedi

Beşiktaş Ve Fenerbahçe'nin Istediği Stoper, "şampiyonlar Ligi" Dedi
Beşiktaş ve Fenerbahçe ile ismi anılan ve Stuttgart'ta sözleşmesinin bitmesiyle bonservisini eline alan Holger Badstuber, hedefinin Şampiyonlar Ligi'nde olan bir takımda oynamak olduğunu söyledi. Teklifler aldığını belirten 29 yaşındaki oyuncu, "Benim amacım Şampiyonlar Ligi'nde o.
Beşiktaş ve Fenerbahçe ile ismi anılan ve Stuttgart'ta sözleşmesinin bitmesiyle bonservisini eline alan Holger Badstuber, hedefinin Şampiyonlar Ligi'nde olan bir takımda oynamak olduğunu söyledi.

Teklifler aldığını belirten 29 yaşındaki oyuncu, "Benim amacım Şampiyonlar Ligi'nde oynamak, UEFA Avrupa Ligi değil. Yurt dışından teklifler var, Almanya dışına çıkabilirim. Fazla beklemeden kararımı vermek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"GUARDIOLA İLE GÖRÜŞÜYORUZ"

Eski hocası Pep Guardiola ile birlikte Manchester City'de oynamak isteyip istemediği sorulan Alman oyuncu, "Pep ile yıl içinde birkaç kez görüşüyoruz. İyi bir ilişkimiz var. Ben iyi bir şekilde sakatlıktan döndüğüm için çok mutlu. City'de harika bir sezon geçirdi ve yeni sezon planları yapıyor" dedi.

Sakatlıklar nedeniyle kariyeri büyük sekteye uğrayan Bayern Münih'in eski oyuncusu Holger Badstuber, Stuttgart'ta bu sezon 28 maça çıkarken 2 de gol attı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.