Başkan Ali Çetinbaş: Halkımız Oynanmak İstenen Tüm Oyunları Sandıkta Bozacak

Başkan Ali Çetinbaş: Halkımız Oynanmak İstenen Tüm Oyunları Sandıkta Bozacak
AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, vatandaşların Türkiye'nin etrafında oynanan oyunun farkında olduğunu ve yine vatandaşların bu oyunları sandıkta...

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, vatandaşların Türkiye'nin etrafında oynanan oyunun farkında olduğunu ve yine vatandaşların bu oyunları sandıkta bozacağına emin olduklarını söyledi.

Kütahya kent merkezi Hürriyet Caddesi esnaflarını ziyaret eden Başkan Ali Çetinbaş, vatandaşlarla selamlaşarak talep ve isteklerini dinledi.

Seçim çalışmaları ile ilgili değerlendirmede bulunan Çetinbaş, "AK Parti seçim startını verdiği andan itibaren tüm birimleriyle, teşkilatlarıyla, milletvekili adaylarıyla, eskileriyle, yenileriyle, belediye başkanlarımızla, meclis üyelerimizle sahadayız, çalışıyoruz. Kütahya AK Parti'ye her zaman en güçlü desteği verdi. Bizim gördüğümüz şu; vatandaşlarımız oyunun farkında, ülkemiz için ülkemizin etrafında oynanan oyunun farkında ve yine bu oyunları sandıkta bozacağına biz eminiz. Seçim gezilerimizde de vatandaşlarımızın cumhurbaşkanımıza ve partimize verdiği katkıyı görmekte son derece memnun etmekte. Ben inanıyorum ki her zaman olduğu gibi en güçlü destek yine Kütahya'da olacaktır. Milletimiz, ülkemiz üzerinde kurulmaya çalışılan kumpasları sandıkta bozacaktır. Buna olan inancımız tamdır" diye konuştu. (EFE)

Başkan Ali Çetinbaş: Halkımız Oynanmak İstenen Tüm Oyunları Sandıkta Bozacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.