Ko-mek’ten Lösemeli Çocuklara Anlamlı Destek

Ko-mek’ten Lösemeli Çocuklara Anlamlı Destek
KO-MEK kursiyerleri, Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla başlatılan "Senin Kanın Benim Canım" adı altındaki kök hücre ve kan bağışı kampanyasına...

KO-MEK kursiyerleri, Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla başlatılan "Senin Kanın Benim Canım" adı altındaki kök hücre ve kan bağışı kampanyasına destek verdiler.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nın 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası için Kızılay işbirliği ile başlattığı "Senin kanın benim Canım" adlı kök hücre ve kan bağışı kampanyasına destek verdi. Kursiyerleri ile birlikte meslek ve sanat eğitimlerinin yanı sıra birçok başarılı sosyal sorumluluk projesine katılarak destek veren KO-MEK, bu kez söz konusu lösemili çocuklar olunca kök hücre ve kan vermek için seferber oldu. Kocaeli Fuar içi Sivil Toplum Merkezi önünde kurulan Kızılay kan aracına giderek bağışta bulunan kursiyerler, böylesi anlamlı bir kampanyaya destek olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Ko-mek’ten Lösemeli Çocuklara Anlamlı Destek

Ko-mek’ten Lösemeli Çocuklara Anlamlı Destek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.