Afşar,"boğazlıyan’ın Bütçesini Yenifakılı İçin Harcatamam"

Afşar,"boğazlıyan’ın Bütçesini Yenifakılı İçin Harcatamam"
AK Parti Yenifakılı İl Genel Meclis Üyesi Cevdet Arslan ile AK Parti Boğazlıyan İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Afşar, İl Özel İdaresi'nin 2019 yılı bütçe...

AK Parti Yenifakılı İl Genel Meclis Üyesi Cevdet Arslan ile AK Parti Boğazlıyan İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Afşar, İl Özel İdaresi'nin 2019 yılı bütçe görüşmelerinde Yenifakılı-Yamaçlı yolunun yapımı ile ilgili karşı karşıya geldiler.

Yozgat İl Özel İdaresi 2018 yılı Bütçe Görüşmeleri devam ediyor. İl Genel Meclis üyeleri ilçelerine daha fazla pay alabilmek için mücadele ederken, Meclis Salonu'nda eleştiriler, talepler ve tartışmalarda hız kesmiyor.

AK Parti Yenifakılı İl Genel Meclis Üyesi Cevdet Arslan, AK Parti Boğazlıyan İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Afşar'ı, 20 bin kişinin geçtiği Yenifakılı-Yamaçlı yolu yaptırmamakla suçlarken Afşar da, "Herkes kendi işine baksın. Biz üzerimize düşen yolun tamir ve bakımını yaptık. Boğazlıyan'ın bütçesini Yenifakılı ilçesi için harcatamam" diye karşılık verdi.

Cevdet Arslan, 4 yıldır gündeme taşıdığı ve bir türlü yaptıramadığı Yenifakılı-Yamaçlı arasındaki yolun ikinci kat asfalt kaplama yapılması için Bayram Eroğlu ve Ahmet Afşar'a yüklenerek, "Boğazlıyanlı üyeler önemli güzergahlar yerine, farklı güzergahtaki yolları yaptırıyor. Yenifakılı'nın bulunduğu güzergahtaki yollar bundan dolayı yaptırılmıyor" iddiasında bulunması salonda şaşkınlık oluşturdu.

Arslan'ın açıklamalarının ardından ise söz alan AK Parti Boğazlıyan İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Afşar, "Yamaçlı ile Yenifakılı arasındaki yol, grup yolu değil. O yolu en fazla Yozgat'a gidip gelirken İl Genel Meclis Üyesi Cevdet Arslan kullanıyor. Boğazlıyan'ın bütçesini Yenifakılı yolu için harcatmam, harcatamam" diye karşılık verdi.

Boğazlıyan'ın bütçesiyle Yenifakılı'nın taleplerini yerine getirmenin mümkün olmadığını söyleyen Afşar,"Biz, önce Yozgat'ın sonra Boğazlıyan'ın temsilcisiyiz. Herkes kendi ilçesinin işine baksın. Bizim işimizi sen yapmıyorsun, senin ilçenin işini de biz yapmıyoruz. Kendi işine bak, Boğazlıyan'ın işine karışma" şeklinde konuştu.

Afşar,"boğazlıyan’ın Bütçesini Yenifakılı İçin Harcatamam"

Afşar,"boğazlıyan’ın Bütçesini Yenifakılı İçin Harcatamam"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.