Şişli’de Dehşet Anları Kamerada

Şişli’de Dehşet Anları Kamerada
Şişli Kurtuluş'taki bir simit fırınında çalışan şahsın, eski sevgilisiyle ilişkisi olduğundan şüphelendiği Türkmenistan uyruklu iş arkadaşını...

Şişli Kurtuluş'taki bir simit fırınında çalışan şahsın, eski sevgilisiyle ilişkisi olduğundan şüphelendiği Türkmenistan uyruklu iş arkadaşını öldürdüğü o dehşet anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Şarjörün tamamını boşaltarak kaçan şahıs, polis ekipleri tarafından Adıyaman'da yakalandı.

Şişli Kurtuluş Caddesi üzerinde geçtiğimiz Çarşamba günü saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda simit fırının imalathanesinde çalışan şahıs, Türkmenistan uyruklu iş arkadaşı Pulatov Hoshgeldi'nin, 54 yaşındaki Türkmenistan uyruklu eski sevgilisiyle ilişkisi olduğundan şüphelendi. Şahıs bunun üzerine akşam saatlerinde fırının imalathanesinde tabancasını çıkartarak iş arkadaşını vurarak öldürdü. O dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İş arkadaşına acımasızca tüm şarjörü boşalttı

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, zanlı tabancayla iş arkadaşı Pulatov Hoshgeldi'ye defalarca ateş ediyor. Vurulma sonrasında Hoshgeldi, yere düşerek can çekişiyor. Masasının etrafında dönen zanlı ardından bu kez de Hoshgeldi'nin başına ateş ediyor. Daha sonra diğer çalışanların yanına giden zanlı, geri dönerek şarjörü tamamen boşaltıyor. İmalathaneden içi dolu poşet alan zanlı çıkarak uzaklaşıyor.

Polis zanlıyı her yerde aradı

Olayın ardından şahıs kaçarken, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından çevrede geniş çaplı inceleme başlatıldı. Yapılan incelemenin ardından ekip, kaçan şahsın fırında çalışan Yusuf S. olduğunu tespit etti. Şahsın Adıyamanlı olduğunu da belirleyen ekipler, cinayetin kıskançlıktan dolayı işlendiği belirledi. Düzenli olarak bir yerde kalmadığını da öğrenen ekipler, şahsın önceden kaldığı ve çalıştığı yerlerdeki esnaflarında ifadesini aldı. Şahsın kaçma ihtimaline karşın otogar ve tren istasyonlarının güvenlik kameralarını da inceleyen ekipler, zanlının Adıyaman'a kaçtığını tespit etti.

Memleketi Adıyaman'da yakalandı

Şahsın Adıyaman'a kaçmasının tespit edilmesinin ardından Türkiye'deki emniyet müdürlüklerine zanlının eşkali ve kimlik bilgisi verildi. Adıyaman'da çalışmalarını hızlandıran ekipler, zanlıyı kent merkezi Altınşehir Mahallesi'nde kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan zanlı sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Şişli’de Dehşet Anları Kamerada

Şişli’de Dehşet Anları Kamerada

Şişli’de Dehşet Anları Kamerada

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.