Can Yılmaz, Eylül Ve Leyla Ölümünün Ardından Sosyal Medyadan Sitem Etti

Can Yılmaz, Eylül Ve Leyla Ölümünün Ardından Sosyal Medyadan Sitem Etti
Ağrı'da Ramazan Bayramı'nın ilk günü ailesi ile birlikte bayram ziyareti için gittiği Bezirgan Köyü'nde kaybolan 4 yaşındaki Leyla, 18 gün sonra Bezirhane köyüne yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki dere yatağında yüz üstü suya atılmış şekilde bulundu.

Ağrı'da Ramazan Bayramı'nın ilk günü ailesi ile birlikte bayram ziyareti için gittiği Bezirgan Köyü'nde kaybolan 4 yaşındaki Leyla, 18 gün sonra Bezirhane köyüne yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki dere yatağında yüz üstü suya atılmış şekilde bulundu. Türkiye'yi yasa boğan ölüm haberine ünlüler de kayıtsız kalmadı.

"MİNİK BEDENLERİ TOPRAĞA VERİP YARIM SAATTE UNUTUYORUZ"

Cem Yılmaz'ın abisi Can Yılmaz, minik Leyla'dan gelen acı habere Twitter hesabından adeta isyan etti. Yılmaz, "Minik bedenleri toprağa verip yarım saatte unutuyoruz. Dün Eylül, bugün Leyla...Sebep olanlara bela okumakla belasını bulan da yok zaten. Allah bizi o şerefsiz ahlaksız birlikte yaşamakla lanetlemiş, başka açıklaması yok. Mekanları cennet olsun" mesajını paylaştı.

"AFFETME BİZİ ÇOCUK"

Ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ, kişisel Twitter hesabından duygu yüklü bir mesaj yayınladı:

"ÇOK ÜZGÜNÜZ"

Haluk Levent de Twitter hesabından Leyla'nın cansız bedenine ulaşılmasından sonra bir mesaj yayınladı. Levent, "Eylül'den sonra Leyla'yı da kurtaramadık.. Çok üzgünüz..." ifadelerini kullandı.

Rüzgar Erkoçlar, Peş Peşe Gelen Çocuk Ölümlerinin Ardından Adalet Bakanlığı'ndan İdam İstediRüzgar Erkoçlar, Peş Peşe Gelen Çocuk Ölümlerinin Ardından Adalet Bakanlığı'ndan İdam İstedi Demet Akalın Sosyal Medyada Leyla Hakkında Paylaşım Yapmayan Meslektaşlarına Ateş PüskürdüDemet Akalın Sosyal Medyada Leyla Hakkında Paylaşım Yapmayan Meslektaşlarına Ateş Püskürdü 4 Yaşındaki Leyla'nın Ölümü Ünlüleri Yasa Boğdu4 Yaşındaki Leyla'nın Ölümü Ünlüleri Yasa Boğdu Işın Karaca, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Eşine Instagram'dan Mektup YazdıIşın Karaca, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Eşine Instagram'dan Mektup Yazdı Küçük Leyla'nın Cesedinin Bulunması Ünlü İsimleri Yasa Boğdu! Bazı Ünlüler İdam Çağrısı YaptıKüçük Leyla'nın Cesedinin Bulunması Ünlü İsimleri Yasa Boğdu! Bazı Ünlüler İdam Çağrısı Yaptı Ağrı'da Kaybolan 4 Yaşındaki Leyla Aydemir, Köyde Ölü BulunduAğrı'da Kaybolan 4 Yaşındaki Leyla Aydemir, Köyde Ölü Bulundu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.