Yenimahalle’den Öğrencilere Sıcak İkram

Yenimahalle’den Öğrencilere Sıcak İkram
Yenimahalle Belediyesi, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi yemekhanesinde ve rektörlük binası yanında öğrencilere sabah çorbası ikram...

Yenimahalle Belediyesi, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi yemekhanesinde ve rektörlük binası yanında öğrencilere sabah çorbası ikram ediyor.

Yıllardır Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çorba ikramı yaparak hasta yakınlarının içini ısıtan Yenimahalle Belediyesi, şimdi de öğrencilere çorba ikramında bulunuyor. Belediyenin ikramıyla güne başlayan yaklaşık bin öğrenci, derse girmeden önce sıcak çorbalarını yudumluyor. Uygulamadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler, "Yenimahalle Belediyesi'ne çorba ikramı için çok teşekkür ediyoruz. Sabah evden çok acele çıkıyoruz ve çoğu zamanda bu yüzden kahvaltı yapamıyoruz. Sabah çorba ile içimiz ısınıyor. Belediye sayesinde kahvaltı yapma imkanı buluyoruz. Emeği geçen herekse teşekkür ederiz" dedi.

2 saat boyunca çorba dağıtan yetkililer, çorbanın yanında öğrencilere ekmek ve limon da vermeyi ihmal etmedi.

Öğrenci çamaşır yıkama hizmeti de sürüyor

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Kısıtlı bir bütçe ile eğitimlerini sürdürmek zorunda kalan üniversite öğrencilerimize elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Gazi Üniversitesi'nde her gün çorba dağıtmaya başladık. Öte yandan bölge öğrencilerimizin eğitim bütçelerini desteklemek amacıyla Lalegül Çarşısı'ndaki çamaşır yıkama hizmetimiz de sürüyor. Gençlerimiz bizim aydınlık yarınlarımız. Eğitimlerine elimizden geldiğince katkı yapmaya çalışıyoruz. Desteğimiz devam edecek" diye konuştu.

Yenimahalle’den Öğrencilere Sıcak İkram

Yenimahalle’den Öğrencilere Sıcak İkram

Yenimahalle’den Öğrencilere Sıcak İkram

Yenimahalle’den Öğrencilere Sıcak İkram

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.