Caner Erkin, Beşiktaş'ta Kadro Dışı Mı Kaldı? Fikret Orman Açıkladı...

Caner Erkin, Beşiktaş'ta Kadro Dışı Mı Kaldı? Fikret Orman Açıkladı...
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, beIN Sports Haber'e verdiği röportajda 6 maç ceza alan Caner Erkin ile ilgili de konuştu. Monaco maçının kadrosunda yer almayan Caner Erkin'in durumu ile ilgili konuşan Orman, "Caner kadro dışı diye bir şey yok.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, beIN Sports Haber'e verdiği röportajda 6 maç ceza alan Caner Erkin ile ilgili de konuştu.

Monaco maçının kadrosunda yer almayan Caner Erkin'in durumu ile ilgili konuşan Orman, "Caner kadro dışı diye bir şey yok. Çocuğu da günah keçisi haline getirmeye çalışıyorlar. Caner çok karakterli bir çocuk. Hocamız Caner'i kullanmak istemeyebilir, bu normal bir şey. Kadro dışı gibi bir cezamız olmadı, olamaz da. Yaptığı şeylerin karşılığı disiplin cezası, o da maddi ceza. Benim oyuncumu kimse kamuoyunun önüne atmasın. Caner, Beşiktaş'a ve milli takıma gerekli olan düzgün bir çocuk" ifadelerini kullandı.



"AVRUPA'NIN 10 BÜYÜK KULÜBÜ İLE REKABET İÇİN..."

Hedeflerinin bir dünya kulübü yaratmak olduğunu kaydeden Orman, "Porto'da kazanacağımızı hissetmiştim, 6. ihslerim iyidir bazen. İçerideki Leipzig maçı güzel geçti, Monaco da müthişti. Avrupa'daki önemli spor gazetelerinin yazarları, editörleri buradaydı, sohbet ettik. Ana stratejimiz, dünyada tanınan, bilinen, popüler bir kulüp yaratmak. Manchester United en başarılılardan bir tanesi. 1992-93'te başlamışlar. 20 senedir fazladır bu işle uğraşıyorlar. Mesele öyle bir ışığın bizde olması. Beşiktaş karşıda bir aydınlık yarattı, üstüne gidiyoruz. Profesyonel arkadaşlarımızla beraber toplantılar, seyahatler yapıyoruz. Ülke ve Beşiktaş açısından güzel oluyor. Avrupa'nın en büyük 10 kulübü ile rekabet edebilmek için, onların seviyesinde gelire ihtiyacımız var. Beşiktaş'ın dünyada sponsorlara ihtiyacı var. Yurtdışında bilboardlar kiralıyoruz" dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.