Canli | Phillip Cocu Basın Toplantısı Düzenliyor

Canli | Phillip Cocu Basın Toplantısı Düzenliyor
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Phillip Cocu, imza töreninde basın toplantısı düzenliyor.
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Phillip Cocu, imza töreninde basın toplantısı düzenliyor. Cocu'nun sözlerini canlı olarak aktarıyoruz...

SAYFAMIZ SÜREKLİ GÜNCELLENİYOR...

ALİ KOÇ: ''AYKUT KOCAMAN'A TEŞEKKÜR EDİYORUM''

İkinci kez burada beraberiz. Bizim için önemli bir gün. Bugün, ben başkan olarak ilk defa bir hoca ile anlaştık. Gönlümden geçen başkan olduğum sürece ilk ve son teknik direktör anlaşmam olur. Umarım Comolli liderliğinde, Cocu teknik direktörlüğünde hep birlikte nice başarılara imza atarız. Cocu'ya, ailesine, yardımcısına hem Türkiye'ye hem de Fenerbahçe'ye hoşgeldiniz diyorum. Biz, Damien Comolli ile birlikte bir yıldır çalışıyoruz. Bu törende de hem futbolcu tarafında hem teknik direktör tarafında ciddi çalışmalar yaptığımızı, belli bir vizyon ile hocaları belirlediğimizi, bununla birlikte bir Türk hoca ile devam edersek bu hocanın kesinlikle Aykut Kocaman olduğunu dile getirmiştim. Aykut Kocaman'a buradan hem başkan hem taraftar olarak çok teşekkür ederim. Fenerbahçe söz konususysa Aykut Kocaman bir teknik direktörden çok daha fazlasıdır. Kendisiyle de konuşurken ben çalışmayacağım müddet benim ekibimin haklarının korunmasını istiyorum dedi. Ekibini düşünüyordu. Sadece ekibin değil, sizin de hakkınız korunacaktır dedim. Aykut hocanın ekibi ile Phillip Cocu birlikte çalışacaktır. Belirli bir devamlılık sağlanacaktır. Hem Aykut hocaya hem de ekibine teşekkür ediyorum. 

''BAŞKAN SEÇİLİR SEÇİLMEZ...''

Bizim adımıza Cocu'nun en dikkat çeken tarafı tabii ki 4 senede 3 şampiyonluk yaşaması önemli. PSV'de baktığımız zaman Hollanda'da en güçlü takım değildi. Yeni maceralara yelken açmak istemesi bizim için önemliydi. İstatistiklere baktığımızda oynattığı futbolculardan aldığı verimin çok yüksek olduğunu görüdk. Bununla beraber takımın performansına önem vermesi, genç oyunculara imkan tanıması, alt yapılarda tecrübesi ve başarıları dikkat çekti. Şampiyonluk sözü değil, kültür sözü vermiştik. Hocamız bu kültür için önemli bir adımdı. Cocu'nun hayata pozitif bakışı, çok sakin olması bizi bir hayli etkiledi. Seçim gecesine kadar hiçbir adayımızla temasa geçmemiştik. Seçilir seçilmez ilk görüşmem Damien ile oldu. Ardından derhal Cocu ile temasa geçtik. Yeni hocamızın Fenerbahçe'ye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.