Canlı Yayında Silahlı Soygun! Konukları Ve Sunucuyu Soyup Kaçtılar

Canlı Yayında Silahlı Soygun! Konukları Ve Sunucuyu Soyup Kaçtılar
Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki SOT radyo istasyonunda, biri silahlı en az 4 soyguncu canlı yayın sırasında stüdyoyu bastı.

Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki SOT radyo istasyonunda, biri silahlı en az 4 soyguncu canlı yayın sırasında stüdyoyu bastı. Facebook'ta canlı olarak yayınlanan programa katılan konuklar ve program sunucusu hırsızlar tarafından soyuldu.

SİLAHLA STÜDYOYU BASTILAR

Programın son dakikalarında yaşanan soygunun görüntülerinde, silahlı soyguncunun konukları tehdit ettiği diğerlerinin ise masadaki cep telefonları ile konukların saat ve takılarını topladığı görüldü. Stüdyo dışındaki diğer radyo çalışanları da soyguncular tarafından zorla içeri sokuldu ve eşyaları çalındı.

Hırsızların, Facebook'ta yayınlanması için programı çeken cep telefonunu fark etmediği bu nedenle telefonu almadığı belirtildi.

İZLEYİCİLER SOYGUN ANINDA POLİSİ ARADI

İzleyicilerin soygun anında polisi aradıkları ifade edildi. Ancak polisler olay yerine ulaştığında hırsızların çoktan kaçtığı belirtildi. Radyo istasyonu sahibinin, hırsızları yemek siparişi getiren kurye zannettiği bu nedenle onları içeri aldığı öğrenildi.

Polislerin, kamera kayıtlarından hırsızların kimliklerini tespit etmek için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.