Canpolat Teşkilat Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Canpolat Teşkilat Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Haliliye İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilat buluşmasında teşkilat mensupları ile bir...

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Haliliye İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilat buluşmasında teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Haliliye İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilat buluşmasında teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Canpolat, "Şanlıurfa Haliliye İlçesi 209 bin seçmenle en yüksek seçmen sayısına sahip bir ilçemiz. 700 üzeri sandığa sahibiz birinci ve ikinci bölge olarak ayrılıyoruz. Bu teşkilatta ki arkadaşlarımız tüm sandıklara ve tüm okullara hakim olmuş arkadaşlarımızdır. Ben bundan dolayı seçim sandıkta kazanılır ilkesinden başlayarak seçim günü sandıklara sahip çıktığınız için, özellikle seçin günü seçim kurulunda gece ilerleyen saatlere kadar hep birlikteydik orada sandıklarınızı koruduğunuz için, sonuçlandırdığınız için ve yüzde 66 bir başarı ile taçlandırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Biz 31 Mart akşamına kadar sizlere emanetiz, 31 Mart'tan sonra sizler bize emanetsiniz. İnşallah siz emanetinize sahip çıktınız bizde emanetimize sahip çıkacağız. Söz verdiğimiz gibi Haliliye canlanacak, en önemlisi başta büyükşehir belediye başkanımız olmak üzere il başkanımız ve teşkilatımızın tamamı ile uyum içerisinde diğer başkanlarımız ve milletvekillerimiz dahil olmak üzere, teşkilat çalışmaları ile Haliliye İlçesi her zaman örnek bir ilçe olmuştur. Sabah saatlerinde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Gelecek Haliliye için inşallah umutla, ümitle baktığımız günler çok yakındır" dedi.

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ise "31 Mart yerel seçimlerini geride bırakmanın mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. Burada seçim kampanyası boyunca gece gündüz demeden sahada olan siz kıymetli teşkilat mensuplarımıza şükranlarımızı sunuyorum" diye konuştu.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, yanı sıra teşkilat buluşmasına AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu, Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, Haliliye Belediye Meclis Üyeleri ve Teşkilat üyeleri katıldı.

Canpolat Teşkilat Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Canpolat Teşkilat Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.