Carlos Kameni: ''fenerbahçe, Real Madrid Gibi...''

Carlos Kameni: ''fenerbahçe, Real Madrid Gibi...''
Fenerbahçe'nin file bekçisi Carlos Kameni, Galatasaray ile oynayacakları derbi öncesinde İspanyol basınına bir röportaj verdi. Barcelona ile Malaga arasındaki maçı değerlendirmesi istenen Carlos Kameni, bu maç hakkında konuşurken Fenerbahçe'deki günleriyle ilgili de açıklamalarda .
Fenerbahçe'nin file bekçisi Carlos Kameni, Galatasaray ile oynayacakları derbi öncesinde İspanyol basınına bir röportaj verdi.

Barcelona ile Malaga arasındaki maçı değerlendirmesi istenen Carlos Kameni, bu maç hakkında konuşurken Fenerbahçe'deki günleriyle ilgili de açıklamalarda bulundu.

İlk olarak Fenerbahçe'deki günlerini anlatan Kameni 'Türkiye'deki ilk günlerin nasıldı? Nasıl uyum sağladın?' şeklindeki soruyu ''Doğrusunu söylemek gerekirse biraz pahalıya mal oldu ilk günlerim. Biraz garip hissettim. 13 yıl İspanya'da futbol oynadım. Ömrümün neredeyse yarısı... İspanya'daki futbola, hayata alışmıştım. Çocuklarım da İspanya'da doğru. Türkiye hakkında sadece çıkan haberlerle ilgili bilgim vardı. Ama şimdi Türkiye'de gerçekten çok iyiyim. Burada olmaktan çok memnunum, çok mutluyum. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, Real Madrid gibi... İnsanlar futbolla yaşıyor ve bu da benim hoşuma gidiyor. Kulüpte, şehirde herkes bana çok iyi davranıyor. Ailem de İstanbul'a alıştı'' sözleriyle yanıtladı.



İspanya'yı yakından takip ettiğini de söyleyen Kameni, ''İspanya'yı da takip ediyorum. Orası benim evim, neler olup bittiğini biliyorum'' dedi.

Malaga forması giyerken Barcelona'ya karşı bir karşılaşmada çok başarılı bir performans sergileyen Kameni, bu maçın hatırlatılması üzerine ''İnsanların bu maçı hala hatırlamaları beni çok mutlu ediyor. Barça'dan gol yememek ve sizin dediğiniz gibi kalede bir deve dönüştüğüm o maçtaki performans gerçekten çok özeldi. Türkiye'de bile insanlar beni görünce o maçı hatırlatıyor. Güzel bir duygu'' ifadelerini kullandı.

Carlos Kameni, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında ilk kez Galatasaray derbisi heyecanı yaşayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.