Aziz Yıldırım: "bayern Münih Istedi, Biz Imzaladık"

Aziz Yıldırım: "bayern Münih Istedi, Biz Imzaladık"
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Milliyet Gazetesi'ni ziyaret etti.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Milliyet Gazetesi'ni ziyaret etti. Seçim öncesi açıklamalarda bulunan Yıldırım, genç oyuncuları Ömer Faruk Beyaz'ı Bayern Münih'in istediğini ancak takımda tuttuklarını kaydetti.

Aziz Yıldırım, açıklamasında, "İlk transferi yaptık. Ömer Faruk Beyaz ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladık. Milli Takım oyuncusu, Bayern Münih de istiyordu zaten." ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE İYİ OYUNCULAR LAZIM

Devler Ligi konusunda ise Aziz Yıldırım, "Şampiyonlar Ligi'nde başarı için iyi oyuncular lazım. Ya çok parayla alacaksın ya da altyapıdan yetiştirip iyi hale getireceksin. Sen ben yok, bunu kim yapacaksa kim seçilirse, projelerini incelersiniz. Bizimki iyiyse kullanırsınız. Bunu böyle çizelim. Getirdik Hollandalı'yı. 3 Temmuz oldu, o iş durdu. Daha sonra amacımız toparlayıp tesisler yapmaktı" dedi.

ÖMER FARUK BEYAZ;
2003 doğumlu Ömer Faruk, bu sezon U15 takımında sergilediği performansla ayakta alkışlandı. 15 yaşındaki oyuncu, ocak ayında U17 takımıyla birlikte Katar'daki Alkass 18 Turnuvası'na katılmış, futboluyla izleyenleri hayran bırakmıştı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.