Tillo’ya İlk Doğalgaz Verildi

Tillo’ya İlk Doğalgaz Verildi
Doğalgaz altyapı çalışmalarının devam ettiği Siirt'in Tillo ilçesinde, basınç düşürme ölçümünün ardından doğalgaz kullanımına hazır hale...

Doğalgaz altyapı çalışmalarının devam ettiği Siirt'in Tillo ilçesinde, basınç düşürme ölçümünün ardından doğalgaz kullanımına hazır hale getirilen bir eve ilk doğalgaz verildi. Doğalgazın verildiği evde cezvede kahve pişirilerek, davetlilere ikram edildi.

Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, SİBADAŞ Bölge Müdürü Mustafa Yardımcı, şirket yetkilisi Evren Karyağdı, Mühendis Mahfuz Altındağ ve diğer yetkililerin katılımıyla düzenlenen törende, Seydanlar Mahallesi Vatan Sokak'ta abone işlemleri tamamlanan Abdulhakim İlhan'a ait eve doğalgaz verildi.

Odun ve kömür derdinden kurtulduklarını aktaran Abdulhakim İlhan adlı ev sahibi, "Çok mutluyum. Çok neşeliyim, Allah başkanımızdan, Enerji Bakanımızdan ve sayın cumhurbaşkanımızdan razı olsun. Eskiden kömür çıkarıyorduk yukarıya, odun indiriyorduk aşağıya. Artık o külfetten kurtulduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Evin küçük hanımı ise çok mutlu olduğunu dile getirerek, sobalı evin cefasını kadınların ve kızların çektiğini, artık İl dışından gelen misafirlerin Tillo'da yakınlarının yanında kalabileceğini söyledi. Doğalgazın verildiği evde cezvede kahve pişirilerek, davetlilere ikram edildi.

6 ay içinde İç hattı tamamlanan 200 ile 250 daireye doğalgaz verilmesi planlanıyor.

Tillo’ya İlk Doğalgaz Verildi

Tillo’ya İlk Doğalgaz Verildi

Tillo’ya İlk Doğalgaz Verildi

Tillo’ya İlk Doğalgaz Verildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.