Çelikhan’da güvenlik ve doğa koruma toplantısı gerçekleştirildi

celikhan-da-guvenlik-ve-doga-koruma-toplantisi-gerceklestirildi
Çelikhan’da güvenlik ve doğa koruma toplantısı gerçekleştirildi

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde, Kaymakam Özgür Pelvan başkanlığında doğa koruma faaliyetlerine yönelik koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.


Kaymakamlık Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, ilçe sınırları içerisindeki avlak sahaları, yaban hayatı koruma alanları, ormanlık bölgeler ile güvenlik açısından risk taşıyan bölgeler değerlendirildi. Kaçak avcılıkla mücadele kapsamında alınacak önleyici tedbirlerin görüşüldüğü toplantıda, kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik çalışmalar da ele alındı.


Kaymakam Özgür Pelvan, "Doğanın ve yaban hayatının korunması için kurumlar arası koordinasyonun önemine dikkat çekerek, kaçak avcılıkla mücadelede gerekli çalışmaların kararlılıkla sürdürülecek" diye konuştu.



Çelikhan’da güvenlik ve doğa koruma toplantısı gerçekleştirildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.