Kaman İlçe Kaymakamı Murat Girgin, Sosyal Medya Kullanımı Ve Madde Bağımlılığı Konularında Öğretmenlerle Görüştü

Kaman İlçe Kaymakamı Murat Girgin, Sosyal Medya Kullanımı Ve Madde Bağımlılığı Konularında Öğretmenlerle Görüştü
Kaman İlçe Kaymakamı Murat Girgin, Kaman İlçesinde yer alan okul müdürleri ve rehber öğretmenlerle sosyal medya kullanımı ve madde bağımlılığı ile...

Kaman İlçe Kaymakamı Murat Girgin, Kaman İlçesinde yer alan okul müdürleri ve rehber öğretmenlerle sosyal medya kullanımı ve madde bağımlılığı ile toplantı yaptı.

Kaman İlçesinde öğrencilerin sosyal ve akademik başarılarının yanında birey olarak da yetişmelerinin önemli olduğunu ifade eden Kaymakam Girgin, "Sosyal medyanın doğru kullanılması, bilişim suçları ve madde bağımlılığı gibi konularda belli program dâhilinde öğrencilere ve velilere yönelik eğitim faaliyetleri artırılmalı, okul müdürleri okulun içi, bahçesi ve dışı olmak üzere tüm kısımlarına hakim olmalı özellikle sigara kullanımı ve madde bağımlılığı konularının lise öğrencileri için tehlike oluşturulduğu gözden kaçırılmamalı"dedi.

Okul idarecileri ve rehber öğretmenlerin ilçe genelinde sürekli istişare kurarak yaşanması muhtemel sorunların da önüne geçilmesi yapılan toplantı ile hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.