Alanya Kütürüp’te İmar Sorunu Çözüldü

Alanya Kütürüp’te İmar Sorunu Çözüldü
Antalya'nın Alanya ilçesi Sugözü Mahallesi Kütürüp Mevkii'ndeki imar sorunu çözülüyor.

Antalya'nın Alanya ilçesi Sugözü Mahallesi Kütürüp Mevkii'ndeki imar sorunu çözülüyor. Belediye Meclisinde oy çokluğu ile kabul edilen Kütürüp imar planının, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin onayına mütakip yapılacak olan 18. Madde uygulaması ile bölgedeki vatandaşlar tapularına da kavuşmuş olacak.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya'nın en büyük problemlerinden biri olan Kütürüp'deki imar sorununu çözüyor. Sugözü Mahallesi Kütürüp Mevkii'nde mahkeme kararları ile iptal edilen imar planı uygulaması, yapılaşmanın önüne geçtiği için bölge halkı yıllardır bu konuda mağdur bulunuyordu.

Alanya Belediye Meclisinin bugünkü oturumunda, Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan Sugözü Mahallesi Kütürüp Mevkii binde bir ölçekli uygulama imar planı MHP ve AK Parti Meclis üyelerinin kabul, CHP Meclis üyelerinin çekimser oyları ile oyçokluğuyla kabul edildi.

Vatandaşlar tapularını alabilecek

Kararın Büyükşehir Belediye Meclisinde oyalanmasının ardından bölge halkının sorunlarının çözüleceğini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Bölgede yaşayan vatandaşlarımız, Büyükşehir onayının ardından yapacağımız 18. Madde uygulaması sonrasında tapularını alabilecekler. Bu konunun çözüme ulaştırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun" dedi.

Alanya Kütürüp’te İmar Sorunu Çözüldü

Alanya Kütürüp’te İmar Sorunu Çözüldü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.