Cenk Tosun: "beşiktaş'tan Everton'da Da..."

Cenk Tosun: "beşiktaş'tan Everton'da Da..."
Beşiktaş'tan Everton'a transfer olan golcü futbolcu Cenk Tosun, İngiliz ekibinin taraftarlarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Everton formasıyla 12 maçta 4 gol atan Cenk Tosun'un, kısa sürede İngiltere'ye alıştığı vurgulanırken, kaleye isabette yüzde 42'lik oran yakaladı
Beşiktaş'tan Everton'a transfer olan golcü futbolcu Cenk Tosun, İngiliz ekibinin taraftarlarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Everton formasıyla 12 maçta 4 gol atan Cenk Tosun'un, kısa sürede İngiltere'ye alıştığı vurgulanırken, kaleye isabette yüzde 42'lik oran yakaladığı ve gol kralı Harry Kane'in yüzde 41'lik isabet oranını geçtiğinin altı çizildi.

"BEŞİKTAŞLILAR BANA SADIKTI, EVERTON'DA DA..."

Kısa süre Everton'a alışmasıyla ilgili konuşan 27 yaşındaki golcü "Transfer olduğum ilk günden bu yana birlikte çok iyiyiz. Kariyerimde şimdiye kadar büyük taraftar gruplarının önünde oynadığım için çok şanslıyım. Beşiktaş taraftarları bana sadıktı ve aynı şeyler, Everton taraftarlarıyla da aramızda var. İyi şeyler yapabilmek adına sana güç veriyorlar. Açıkçası sahaya çıkınca bir şeyleri iyi yapmak istersiniz ama böylesine önemli bir katkı da size ekstra motivasyon sağlar." diye konuştu.

"ONLARI BOL BOL NEŞELENDİRMEYİ..."

Açıklamalarına devam eden Cenk Tosun "Everton'a transfer olduktan sonra taraftarlar hem sosyal medyada hem de sokakta bana çok destek verdiler. Söyledikleri şarkıları ve bu şarkılarla oluşan atmosferi duyuyorum. Kulübe geldikten sonra hemen bu şekilde sıcak karşılanmak çok güzel bir durum. Önümüzdeki sezon onları bol bol neşelendirmeyi umuyorum." dedi.

Yeni teknik direktör Marco Silva ile iyi işler yapmak istediklerini söyleyen Cenk Tosun, "Yetenetikli bir takımız ve güçlü oyuncularımız var. Hepimiz Everton'da iyi şeyler yapmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"UMARIM EVERTON'DA DAHA İYİ ŞEYLER YAPARIM"

"Buraya alıştım. Taraftarlar, bana çok yardımcı oluyor ve ilişkilerimiz oldukça iyi. Onların önünde oynamak harika hissettiriyor." diyen Cenk Tosun, "Büyük umutlar ve hayallerle Everton'a geldim. Alışma dönemini geçtim. Umarım önümüzdeki haftalarda veya yıllarda, Everton için daha iyi şeyler yaparım." diyerek sözlerini noktaladı.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.