Hakarete Uğrayan Şehit Annesinden İnsanlık Dersi! Davadan Vazgeçti

Hakarete Uğrayan Şehit Annesinden İnsanlık Dersi! Davadan Vazgeçti
Adana'da halk otobüsüne binerken ücretsiz kart bastığı için sürücü tarafından hakarete uğrayan ve 2.5 lira para istenen şehit annesi Zübeyde Tura, mahkemeye dilekçe vererek davadan vazgeçti. GÖZALTINA ALINMIŞTI Adana'da 13 Şubat'ta şehit annesi Zübeyde Tura'nın ücretsiz kart.

Adana'da halk otobüsüne binerken ücretsiz kart bastığı için sürücü tarafından hakarete uğrayan ve 2.5 lira para istenen şehit annesi Zübeyde Tura, mahkemeye dilekçe vererek davadan vazgeçti.

GÖZALTINA ALINMIŞTI

Adana'da 13 Şubat'ta şehit annesi Zübeyde Tura'nın ücretsiz kart göstermesine karşı çıkarak Tura'nın şehit annesi olduğunu belirtmesine rağmen ısrarla 2,5 liralık ücreti isteyen otobüs şoförü gözaltına alınmıştı.

SÜRÜCÜYE VERİLEN CEZA ŞUYDU:

Kamuoyunun tepkisini çeken olayın ardından yetkililer devreye girerek olayla ilgili soruşturma başlatmış ve şoför Eren Güngör'ün bağlı bulunduğu kolluk birimine her gün saat 12.33'te giderek, "Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı! Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı. Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır atanı; Verme, dünyaları alsan da bu cennet vatanı" dizelerinin yer aldığı İstiklal Marşı'nın 6. kıtasının yazılı bulunduğu tablo önünde olacak şekilde imza atması şartı getirilmişti.

ŞEHİT ANNESİ AFFETTİ

Şehit annesi Zübeyde Tura, bugün Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ziyaretinde kendisine hakaret eden şoförün büyük pişmanlık ve üzüntü duyduğunu belirtmesinin ardından onu affettiğini ve ilgili mahkemeye dilekçe vererek davasından vazgeçtiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.