Çevreci Resimlere Ödülleri Verildi

Çevreci Resimlere Ödülleri Verildi
Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen "çevre" konulu ödüllü resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi.

Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen "çevre" konulu ödüllü resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi.

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik çevre bilincinin artırılmasının hedeflendiği resim yarışmasının ödül töreni Çiğli Belediyesi konferans salonunda yapıldı. Yarışmada anaokulu kategorisinde Zeynep Sude Demirkoparan, Ada Akçam, Selin Zehra Bozkurt; ilkokul kategorisinde Osman Demir Nacar, Fulya Koca, Kuzey Peker; ortaokul kategorisinde Eylül Yılmaz, Nazlı Özdoğan, Emir Öztürk; lise kategorisinde ise Turan Ata Güven, Damla Sezer, Sude Mert ilk 3 dereceleri paylaştı. Dereceye giren öğrencileri tek tek kutlayan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, dünya klasikleri, tablet, kırtasiye seti ve zeka kitinden oluşan ödülleri de öğrencilere takdim etti. Törende ayrıca yarışmaya katılan tüm okulların yönetici ve öğretmenlerine katılım belgesi verildi.

Ödül töreninin ardından dereceye giren resimlerin sergilendiği serginin açılışı da yapıldı. Resim sergisinin kurdelesi öğrenci ve öğretmenlerle birlikte kesildi. Başkan Arslan, çocukların çevre bilinci edinmelerini önemsediklerini bu nedenle de bu tür etkinliklere destek verdiklerini söyleyerek, "Çevremize sahip çıkmak zorundayız. Çevre bilincinin erken yaşta öğrenilmesinin öneminin farkındayız ve bu konuda göreve geldiğimden beri çeşitli çalışmalar yürüttük. Resim yarışmamız da bunlardan biri. Resim yarışmamız çok ses getirdi. Okullarımızın ilgisi açıkçası bizleri çok mutlu etti. Birbirinden güzel resimler ortaya çıktı. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum" dedi.

Çevreci Resimlere Ödülleri Verildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.