Başkan Yiğit, Ak Parti Yönetimle Bir Araya Geldi

Başkan Yiğit, Ak Parti Yönetimle Bir Araya Geldi
Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, son yapılan kongrede güven tazeleyerek seçilen AK Parti Yığılca ilçe yönetimiyle düzenlenen yemekte bir araya...

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, son yapılan kongrede güven tazeleyerek seçilen AK Parti Yığılca ilçe yönetimiyle düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, AK Parti yönetimi ile bir araya geldi. Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit yaptığı konuşmada, "Yönetimimiz yüzde 95 oranında genç bir kadrodan oluşuyor. Bu kadar güzel, çalışkan, iyi yürekli, azimli insanların arasında olmak, onlarla bir dava uğrunda çalışmak ayrı bir güzellik ve heyecan veriyor. Teşkilatlarımıza verdiği desteklerinden dolayı kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Kerem Yalçıner'de teşkilat ve belediyenin birlik ve beraberliği bir ağabey kardeş anlayışında olduğuna dikkat çekerek, "Başkanımız Muzaffer Yiğit bizim hem ağabeyimiz hem de başkanımız. Ondan her zaman destek görüyoruz. Yardımlarını esirgemiyor sağ olsunlar. Yemeğe katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah bu güzelliğimize nazar değdirmesin" dedi.

Gerçekleşen seçimlerde ilçede yüksek oy oranlarının yakalanmasında da bu beraberliğin önemine dikkat çeken İl Başkan Yardımcısı Hasan Güler "Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Yiğit bizim teşkilat başkanlığımızı yapmış şimdi de bizleri hiçbir zaman kırmıyor, bununla birlikte gençlerimize de sahip çıkan ender belediye başkanımızdan. Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Gerçekleşen seçimlerde ilçede yüksek oy oranlarının yakalanmasında da bu beraberliğin önemine dikkat çeken AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Güler "Belediye Başkanımız Muzaffer Yiğit bizim teşkilat başkanlığımızı yapmış şimdi de bizleri hiçbir zaman kırmıyor, bununla birlikte gençlerimize de sahip çıkan ender belediye başkanımızdan. Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından yemeğe geçildi.

Başkan Yiğit, Ak Parti Yönetimle Bir Araya Geldi

Başkan Yiğit, Ak Parti Yönetimle Bir Araya Geldi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.