Cezaevinden çıkan şahıs eşine böyle kurşun yağdırdı

Cezaevinden çıkan şahıs eşine böyle kurşun yağdırdı
Kadıköy'de iddiaya göre cezaevinden yeni çıkan O. Ç isimli şahıs, evinin önünde eşi N.Ç isimli kadına defalarca kurşun yağdırdı.

Yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, kadının olaydan kısa bir süre önce kucağındaki bebeği bırakması çocuğun hayatını kurtardı. Şahısn eşine kurşun yağdırdığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. 

Olay Kadıköy'de dün akşam saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İki çocuk annesi N.Ç evinin önünde bebeğiyle duruyordu. Bu sırada iddiaya göre hapisten yeni çıkan eşi O.Ç. eşiyle tartışmaya başladı. O.Ç belinden çıkardığı silah ile eşine kurşun yağdırdı. Bacaklarından yaralanan genç kadın kanlar içinde yere yığılırken, kadının bebeği olaydan kısa bir süre önce bırakması çocuğun hayatını kurtardı. Karısını vuran saldırgan daha sonra aracına binerek hızla olay yerinden kaçtı. Yaralanan talihsiz kadın olay yerindeki kişilerin yardımı ile Göztepe SSK Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. İlk müdahalenin ardından ameliyata alınan yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Öte yandan polis olay yerinden araçla kaçan saldırganı her yerde arıyor.
Vurduktan sonra arabaya bindi gitti 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.