Magider’den Kitap Fuarına Davet

Magider’den Kitap Fuarına Davet
Geçtiğimiz günlerde Manisa'da ilk defa açılan kitap fuarına katılım konusunda bir çağrı da MAGİDER yönetim kurulundan geldi.

Geçtiğimiz günlerde Manisa'da ilk defa açılan kitap fuarına katılım konusunda bir çağrı da MAGİDER yönetim kurulundan geldi.

Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) Yönetim Kurulu Başkanı A. Ayberk Aloğlu kitap fuarına kentin tüm kesimleri tarafından sahip çıkılması gerektiğini belirterek Manisa Fuar Merkezinde 15 Ekim Pazar Gününe kadar devam edecek olan fuara davet etti.

Kitap fuarlarının öneminden ve gelenekselleşmesi gerektiği konusunda bir açıklama yapan MAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı A. Ayberk Aloğlu, "İnsanın hayatındaki en önemli unsurlardan birisi dostlarıdır. Her dost size başka hayatlar, başka insanlar, başka karakterler hakkında yeni bakış açıları kazandırır. Böylece empati yetiniz gelişir ve çok daha açık fikirli bir insan olursunuz. Daha çok üretir daha çok fayda sağlarsınız. Bu da dünyaya gelmemizin temel nedenlerindendir. İşte tüm bunların olması da dostlarımızın en muteberi olan kitapla mümkündür. Okumanın yani dostumuz olan kitapların istikrarlı yol arkadaşlığının birçok faydası vardır. Düzenli okuyan birinin sıkılması mümkün değildir. Bir filmi yada diziyi izlerken daha başındayken sonunu tahmin edecek strateji bilgisine sahip olursunuz. Kelime dağarcığınız genişler, unutkanlık yaşamazsınız. Yalnızlık hissine kapılmaz bilakis yalnız kalmak için çaba harcarsınız, zekileşir pratik zekada ihtisas yaparsınız. Kuracağınız düşlerin canlı kalmasını sağlayacak, yeni fikirlerinizin oluşmasını sağlayacaktır. Bir konuya odaklanmanızı en üst seviyeye çıkararak bizi işlerimiz de daha başarılı kılacaktır. En önemlisi de idareyi ve idareciyi anlatır. Kitabı yaşatmalıyız ki idareyi anlayalım, idareyi anlayalım ki idareciye yön verelim, idareciye yön verelim ki devlet yaşasın. Bu yüzdendir ki; kitap fuarımıza el ele verip sahip çıkmalıyız. Kurumlar, sivil toplum kuruluşları, esnaflar, sanayiciler ve ev hanımlarının muhakkak görmesini sağlamalıyız. Bize bununla ilgili bir talep gelirse taşıma görevini üstlenmeyi seve seve yaparız. Kitap Fuarımız 15 Ekim Pazar gününe kadar her gün 10.00 - 21.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz. Tüm Manisalılara çağrıda bulunuyorum. Bu fuara sahip çıkalım. Bugün çok küçük ilçelerde bile çok büyük kitap fuarları düzenleniyor. Bir büyükşehir olarak Manisa'nın da bir kitap fuarı muhakkak olmalı" dedi.

Magider’den Kitap Fuarına Davet

Magider’den Kitap Fuarına Davet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.