Chp İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, Vip Bölümüne Alınmadı: Vali Talimat Vermiş

Chp İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, Vip Bölümüne Alınmadı: Vali Talimat Vermiş
Karadeniz turuna çıkana CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'a dönüş için gittiği Orgi Havalimanı'nda VIP bölümünden içeri alınmadı.

Karadeniz turuna çıkana CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'a dönüş için gittiği Orgi Havalimanı'nda VIP bölümünden içeri alınmadı. İmamoğlu, "Milletvekiliyle de olsa VIP'ten girmememiz için Vali bey talimat vermiş" dedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon, Giresun ve Ordu'da halka hitap etti.Gece saatlerinde İstanbul'a dönüş için Ordu-Giresun Orgi Havalimanına giden Ekrem İmamoğlu'nun VIP bölümünü kullanmasına izin verilmedi.

"DEVLET ADAMLIĞI GÖREVİNİ YAPAMADI"

Ordu Valisi Seddar Yavuz'un emriyle VIP salonuna alınmadığını iddia eden Ekrem İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Milletvekilimizle beraber uçağa binecektik. Milletvekiliyle de olsa VIP'ten girmememiz için talimat vermiş. Biz öbür kapından da gireriz. Vali bey, devlet adamlığı görevini yapamadı. Bizim miting konusunda da il başkanımızın verdiği bilgiye göre 'Erken kessinler yoksa müdahale ederiz' demiş. Vali bey devlet adamı değilmiş, Ordu'da koltuk işgal eden birisiymiş."

Yıldırım-İmamoğlu canlı yayınını kim yönetecek? Bahçeli gönlündeki ismi açıkladıYıldırım-İmamoğlu canlı yayınını kim yönetecek? Bahçeli gönlündeki ismi açıkladı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.