Lise Öğrencilerinden Düzce Üniversitesi’ne Ziyaret

Lise Öğrencilerinden Düzce Üniversitesi’ne Ziyaret
İstanbul'da eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Düzce Üniversitesi Konuralp Yerleşkesi'ni ziyaret...

İstanbul'da eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Düzce Üniversitesi Konuralp Yerleşkesi'ni ziyaret ederek üniversite eğitimi ve kampüs yaşamıyla ilgili bilgiler edindi.

İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Bölümü öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi ve Orman Fakültesi'ni ziyaret etti. Düzce Üniversitesi'nin derslikleri, laboratuvarları ve sosyal alanlarını gezen misafir öğrenciler, merak ettikleri konular hakkında aydınlatıcı bilgiler öğrendi.

Düzce Üniversitesi'ne ziyarette bulunan İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, tercih etmek istedikleri bölümlerle ilgili Düzce Üniversitesi akademisyenleri tarafından bilgilendirilerek kariyerlerine yön verme adına verimli bir ziyaret gerçekleştirmiş oldu.

Lise Öğrencilerinden Düzce Üniversitesi’ne Ziyaret

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.