Chp Ve İyi Parti Yerel Seçimler İçin Malatya Ve Kahramanmaraş'ta Da Uzlaşı Sağladı

Chp Ve İyi Parti Yerel Seçimler İçin Malatya Ve Kahramanmaraş'ta Da Uzlaşı Sağladı
CHP ve İYİ Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerinde yapacakları iş birliği Malatya ve Kahramanmaraş'ın eklenmesiyle büyükşehirlerde 23'e yükselirken, iki parti 20 ilde de uzlaşı sağladı. 14 İLDE CHP'Yİ DESTEKLEYECEK Cumhuriyet'ten Mahmut Lıcalı'nın haberine göre, İYİ Parti CHP'.

CHP ve İYİ Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerinde yapacakları iş birliği Malatya ve Kahramanmaraş'ın eklenmesiyle büyükşehirlerde 23'e yükselirken, iki parti 20 ilde de uzlaşı sağladı.

14 İLDE CHP'Yİ DESTEKLEYECEK

Cumhuriyet'ten Mahmut Lıcalı'nın haberine göre, İYİ Parti CHP'nin elindeki mevcut il belediyeleri olan Çanakkale, Burdur, Giresun, Kırklareli, Edirne, Yalova, Sinop ve Zongundak'ın dışında Kırşehir, Bolu, Erzincan, Artvin, Bilecik ve Bartın'da da CHP'yi destekleyecek.Böylece İYİ Parti'nin CHP'yi destekleyeceği il belediye sayısı 14 oldu.

Meral Akşener-Kemal Kılıçdaroğlu

20 İLDE İŞ BİRLİĞİ YAPACAKLAR

CHP ise Kırıkkale, Isparta, Düzce, Nevşehir, Afyonkarahisar ve Osmaniye'de İYİ Parti'yi destekleyecek. Buna göre gelinen son aşamada iki parti arasında sağlanan uzlaşmada toplam 20 ilde işbirliği yapılacak.

23 BÜYÜKŞEHİR'DEKİ İLÇELERDE DE BÜYÜK ORANDA UZLAŞILDI

Edinilen bilgiye göre iki parti arasında işbirliği yapılacak 23 büyükşehire ait ilçelerde de büyük oranda uzlaşı sağlandı.

ORDU'DA İSMİ GEÇEN İDRİS NAİM ŞAHİN TEPKİLERE NEDEN OLDU

Ordu için İdris Naim Şahin'in isminin geçmesi tepkilere neden olurken CHP kaynakları, Şahin isminin gündeme hiç gelmediğini savundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.