Chp'de İsyan Büyüyor, Seçmen İnce'yi İstiyor

Chp'de İsyan Büyüyor, Seçmen İnce'yi İstiyor
24 Haziran seçimleri geride kaldı ancak tartışmaları uzun bir süre daha dinmeyecek gibi görünüyor.

24 Haziran seçimleri geride kaldı ancak tartışmaları uzun bir süre daha dinmeyecek gibi görünüyor. Muharrem İnce'nin, "Yenilgiyi kabul ediyorum" beyanatı sonrasında, AK Parti cephesinden de centilmen açıklamalar gelmişti. 24 Haziran sonrası ilk kez bugün kameralar karşısına çıkan Kemal Kılıçdaroğlu ise seçimin kaybedeninin AK Parti olduğunu söyleyince CHP'liler tepki gösterdi.

KILIÇDAROĞLU TEPKİ ALDI

Eski milletvekili Eren Erdem'in, dün yaptığı "istifa" çağrısı sonrasında, bugün de Yılmaz Özdil'in "Defolup gideceksiniz" cümlesiyle bitirdiği köşe yazısı parti içinde oldukça ses getirmişti. Seçim sonrası ilk kez, bugün öğleden sonra kamera karşısına geçen Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamalarla da seçmenin tepkisini topladı.

ANKETE İLGİ BÜYÜK

Alevlenen tartışmalar sonrası, Haberler.com'un Facebook sayfasında, "Bundan sonraki dönemde CHP'nin başında kimi görmek istersiniz?" başlıklı bir anket yayınlandı. Yoğun ilgi gören oylamaya göre, açık farkla önde giden Muharrem İnce, seçmenlerin favorisi durumunda. Kılıçdaroğlu yüzde 16 oranında oy alırken, Muharrem İnce yüzde 84 ile anketi önce götürüyor.

SİZ DE BURADAN ANKETE KATILIP OY KULLANABİLİRSİNİZ.

2018 ERKEN SEÇİM HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.