• BIST 8886.87
  • Altın 2238.808
  • Dolar 32.3388
  • Euro 35.1125
  • Adana 19 °C
  • Adıyaman 11 °C
  • Afyon 10 °C
  • Ağrı 2 °C
  • Amasya 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • Antalya 21 °C
  • Artvin 7 °C
  • Aydın 17 °C
  • Balıkesir 12 °C

Başkan Ergün’den Gündeme İlişkin Açıklamalar

Başkan Ergün’den Gündeme İlişkin Açıklamalar
Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı Olağan Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz...

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı Olağan Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Takımımızı tebrik etti. İdlib'te Türk askerinin operasyonuna da değinen Başkan Ergün, "Büyük Türk Milleti, dualarıyla devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındadır" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı öncesi gündeme ilişkin bir takım açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Ekim ayı belediye meclis toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bildiğiniz gibi 4 Ekim'de Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin katılımlarıyla Manisa'nın 40 yıllık çöp sorununu tarihe gömen Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi'nin açılışını gerçekleştirdik. Açılışımıza katılan tüm konuklarımıza, belediye başkanlarımıza, siz değerli meclis üyesi arkadaşlarıma ve katılamayıp çelenk ve telgraf gönderen herkese bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu önemli tesisin Manisa'ya hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Ampute Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonu olmasına da değinen Başkan Ergün, "Türk milli takımımız Dünya Kupası Grup Eleme maçlarında İzlanda'ya mağlup olarak bizleri üzdü. Bunun aksine Ampute Milli Takımımız da Avrupa Şampiyonu olarak futbolun bahanelerle değil yürekle kazanıldığını tüm dünyaya gösterdiler. Hepsini bir kez daha tebrik ediyorum. Bugün cumhuriyetimizin kurucusu ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün Manisa'ya teşrif edişinin yıldönümünü kutladık. Bu vesileyle ulu önderimiz başta olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, bıraktıkları emanetin yılmaz bekçileri olduğumuzu vurgulamak istiyorum" diye konuştu.

Konuşmasının son bölümünde Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan ve İdlib'teki Türk askerinin operasyonuna değinen Başkan Ergün, şunları söyledi: "29 Ekim'de Cumhuriyetimizin 94'üncü yılını inşallah büyük bir coşkuyla kutlayacağız. İçeride ve dışarıdaki düşmanlarımıza bir olduğumuzu, beraber olduğumuzu ve bütün olduğumuzu bir kez daha göstereceğiz. Topla tüfekle kazmayla kürekle canları pahasına cumhuriyeti kuran aziz atalarımızı ve Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle anıyor, cumhuriyetimizi sonsuza kadar var olacağını haykırıyoruz. Bu vesileyle İdlib'te operasyon yürüten kahraman Mehmetçiklerimizin de Allah yardımcısı olsun diyorum. Vatanımızın birliği ve bölücü hainlerin sızmasını engellemek için gerçekleşen bu operasyonda büyük Türk Milleti, dualarıyla devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındadır. Allah tüm Mehmetçiklerimizi ve güvenlik güçlerimizi korusun inşallah."

Ulupark Otoparkının geleceği Kasım'da belli olacak

Konuşmanın ardından meclis gündem maddelerinin oylamasına geçildi. 54 maddenin karara bağlandığı toplantıda, Ulupark'taki mevcut açık otopark yerine yapılması planlanan katlı otoparka gelen itirazlar da değerlendirildi. İtirazların değerlendirilmesi amacıyla madde komisyona havale edilirken, Kasım ayı toplantısında kararın verileceği belirtildi. Tüm maddelerin oylanmasının ardından bir dahaki toplantının 14 Kasım Salı günü, saat 18.00'de yapılması kararıyla meclis birleşimine son verildi.

Başkan Ergün’den Gündeme İlişkin Açıklamalar

Başkan Ergün’den Gündeme İlişkin Açıklamalar

Başkan Ergün’den Gündeme İlişkin Açıklamalar

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 Haber Sitesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 533 02 62 Faks : 0212 210 34 00