Başkan Taş’tan Polise Teşekkür

Başkan Taş’tan Polise Teşekkür
Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş, yoksul öğrencilere kışlık ayakkabı ve mont yardımında bulunan Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü...

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş, yoksul öğrencilere kışlık ayakkabı ve mont yardımında bulunan Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğüne teşekkür etti.

HATSO Başkanı Servet Taş, bir süre önce bazı yoksul öğrencileri tespit ettiklerini belirterek, durumlarını Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğüne ilettiklerini söyledi. Başkan Taş, "Bize başvuran yaklaşık 22 yoksul öğrenciyi tespit ettik. Kışlık ayakkabı ve mont ihtiyaçları vardı. Bizde Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğüne bu öğrencilere yardımcı olmalarını istedik. Toplum Destekli Şube Müdürlüğü, HATSO'ya gelerek yoksul 22 yoksul öğrenciyi burada kendi elleriyle giydirdiler. Hakkari'de birçok etkinlikte adında sıkça söz ettiren ve eğitime büyük desteği olan başta emniyet müdürümüz olmak üzere Toplum Destekli Şube Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Taş’tan Polise Teşekkür

Başkan Taş’tan Polise Teşekkür

Başkan Taş’tan Polise Teşekkür

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.