Çiftçi Ak Parti’nin Aday Listesinin Hayırlara Vesile Olmasını Diledi

Çiftçi Ak Parti’nin Aday Listesinin Hayırlara Vesile Olmasını Diledi
24 Haziran seçimleri için yoğun çalışma temposunu sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, partisinin aday listesinin hayırlara...

24 Haziran seçimleri için yoğun çalışma temposunu sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, partisinin aday listesinin hayırlara vesile olmasını diledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, açıklanan aday listelerini değerlendirdi. Şanlıurfa'da AK Parti'den aday adayı olan 304 isme teşekkür eden Çiftçi, "Partimize yönelik böylesine yoğun bir katılımın olması bizleri çok memnun etmiştir" dedi.

"Biz, büyük bir aileyiz"

AK Parti'nin her zaman halkın sesine kulak veren bir duruşla hareket ettiğini de söyleyen Çiftçi, "Şanlıurfa'mız ve ülkemiz 24 Haziran'da çok önemli bir döneme daha giriyor. İstikrarın, doğru adresin ve milletin partisi olan AK Parti'miz tüm ülkemiz genelinde olduğu gibi Şanlıurfa'mızda da aday listesini açıkladı. Ben aday adayı olan tüm 304 arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Şimdi birlik ve beraberliğimizi sürdürme zamanı. Hepimiz birlikte hareket ederek, partimizin 24 Haziran'da en iyi sonuçlar alması için çalışmaya devam edeceğiz. Mahalle mahalle, kırsal ve şehir merkezi demeden her zaman olduğu gibi halkımızla yine hasbihal edeceğiz. 24 Haziran'ın önemini halkımıza tekrar tekrar anlatacağız. Ben biliyorum ki Şanlıurfalı hemşerilerime her zaman olduğu gibi kararını yine kendilerinin evi olan AK Parti'den yana kullanacaktır. Tüm AK kadrolara çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Çiftçi Ak Parti’nin Aday Listesinin Hayırlara Vesile Olmasını Diledi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.