Çiftlikbank'ın Tosuncuk'u, Köyüne Yaptırdığı Evinde Bir Kez Kalabilmiş

Çiftlikbank'ın Tosuncuk'u, Köyüne Yaptırdığı Evinde Bir Kez Kalabilmiş
Kamuoyunda 'Tosuncuk' olarak tanınan 132 bin 222 kişiden 1 milyar 139 milyon lira toplayarak yurt dışına kaçan Çiftlikbank'ın kurucusu Mehmet Aydın'ın 2 yıl önce memleketi Giresun'un Espiye ilçesine bağlı Aydınlar köyünde villa görünümlü bir ev yaptırdığı ancak bu evinde bi.

Kamuoyunda 'Tosuncuk' olarak tanınan 132 bin 222 kişiden 1 milyar 139 milyon lira toplayarak yurt dışına kaçan Çiftlikbank'ın kurucusu Mehmet Aydın'ın 2 yıl önce memleketi Giresun'un Espiye ilçesine bağlı Aydınlar köyünde villa görünümlü bir ev yaptırdığı ancak bu evinde bir kez kalabildiği öğrenildi.

EVİNİN DÖRT BİR YANINA GÜVENLİK KAMERASI YERLEŞTİRMİŞ

Çiftlikbank'ın kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun'un Espiye ilçesi Aydınlar köyündeki villa görünümlü evinin dört bir yanına yerleştirdiği güvenlik kameraları dikkat çekiyor.

EVİNDE BİR KEZ KALABİLMİŞ

132 bin 222 kişiden 1 milyar 139 milyon lira toplayarak yurtdışına kaçan Çiftlikbank'ın kurucusu, 2 yıl önce memleketi Giresun'un Espiye ilçesine bağlı Aydınlar köyünde yaptırdığı evinde bir kez kalabildiği öğrenildi.

KOMŞULARI KONUŞMAKTAN ÇEKİNDİ

Köyüne giden yol üzerindeki evininin dört bir yanındaki güvenlik kameraları dikkat çekerken, Aydın'ın komşuları ise Mehmet Aydın ile ilgili konuşmaktan kaçındı. "Tosuncuk' Mehmet Aydın'ın kendi köyünden hiç kimseye 'Çiftlik Bank'tan hayvan satamadığı da öğrenilirken, Aydınlar köylüleri köylerinin adının Tosuncuk ile anılmasından rahatsız olduğunu dile getirdiler.

İşte Tosuncuk'un memleketine yaptırdığı ev;

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.