Çılgın Muhtar Adayı, 'her Hava Şartına Hazırım' Deyip Soğuk Suya Atladı

Çılgın Muhtar Adayı, 'her Hava Şartına Hazırım' Deyip Soğuk Suya Atladı
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde muhtar adayı olan Binali Aslan (52), 'Her hava şartına muhtarınız hazırdır' diyerek Çınarlıdere'nin soğuk suyuna girdi.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde muhtar adayı olan Binali Aslan (52), 'Her hava şartına muhtarınız hazırdır' diyerek Çınarlıdere'nin soğuk suyuna girdi. "Kışın ne hasta oluyorum ne de üşüyorum." diyen muhtar adayı çektiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

"HER HAVA ŞARTINA HAZIRIM" DEYİP SOĞUK SUYA GİRDİ

Körfez ilçesi Çamlıtepe Mahallesi muhtar adayı Binali Aslan, hafta sonu arkadaşlarıyla beraber doğa koşusuna çıktı. Yaklaşık 20 kilometrelik parkuru tamamlayan Binali Aslan, koşunun sonunda 'Muhtar adayınız her hava şartına hazırdır. Hepinize selam, saygılar. Dağda kar, burada soğuk su' diyerek, Derince ilçesinde bulunan Çınarlıdere'nin soğuk sularına girdi.

GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYA HESABINDA PAYLAŞTI

Çektiği görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşan Aslan, paylaşımın altına "Soğukta, sıcakta korkmayan muhtar adayı karlı havada 20 kilometre tempolu koşu ardından soğuk suda yüzdüm iyi gelir. Üstelik bunu her zaman yapıyorum. Kışın ne hasta oluyorum ne de üşüyorum" notunu yazdı. Aslan'ın paylaştığı bu görüntüler takipçileri tarafından ilgi gördü.

İşte muhtar adayının soğuk suya atladığı o anlardan kareler;

Kaynak: DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.