Cinsel Hayatta Mutlu Olan Çiftlerin Sırları

Cinsel Hayatta Mutlu Olan Çiftlerin Sırları
Yavaş olmak onlar için şartCinsel hayatlarında mutlu olan çiftler genellikle yavaş ve özenli birlikteliği seçiyorlar.

Yavaş olmak onlar için şart

Cinsel hayatlarında mutlu olan çiftler genellikle yavaş ve özenli birlikteliği seçiyorlar. Çoğunlukla önsevişme aşamasını uzun tutuyorlar. Bu sayede birliktelik sırasında doyuma ulaşıyorlar.


Akışına bırakıyorlar

Cinsel birliktelik sırasında çiftleri karşı tarafın hislerini anlamaya çalışması ve ne düşündüklerini merak etmeleri, birlikteliğin kalitesini düşürüyor. Çünkü o anda kişilerin konsantrasyonları bozuluyor. Kaliteli bir cinsel yaşam için eşinizin ne düşündüğünü, birlikte olurken merak etmemeniz gerekmekte. O anı akışına bırakın.


Değişiklik olmazsa olmaz

Rutin her şeyde olduğu gibi cinsel hayatta da isteğin azalmasına neden olmaktadır. Bu sebeple cinsel hayatı sağlıklı olan çiftler değişikliğe gidiyorlar. Sürekli yeni şeyler deniyorlar ve eşinin her seferinde daha da fazla etkilemeye çalışıyorlar. Rutine bağlamış bir cinsel birliktelik beyinde ödül etkisini bir süre sonra yitiriyor. Mümkün olduğunca farklı şeyler deneyin.


Fiziksel çekim onlar için ön planda

Çok uzun süreli ilişkilerde cinsel birliktelik önemini yitiyor ve çiftler tarafından arka plana atılıyor. Ancak sağlıklı bir ilişki süren çiftlerin cinsel yaşamları her zaman ön planda olduğu araştırmalar sonucunda bulunmuştur. Fiziksel çekimin ve erotizmin, ne olursa olsun önemini yitirmediği ilişkiler, cinsel olarak daha doyurucu oluyor. Onlar için seksin önceliği yüksek.


Sorunlara çözüm arıyorlar

Cinsel birliktelikte tatmin olmak için, karşılaşılan sorunlara çözüm bulmak şart. Birlikteliklerinde memnun olan çiftler her zaman sorunlarını tartışıyorlar ve çözüm arıyorlar. Onlar için birbirlerinin mutluluklar çok önemli. Bu yüzden her seferinde eşinin sevdiği şeyleri yaparak, mutlu bir cinsel birliktelik yaşıyorlar.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.