Niloya Ve Tospik Neoplus’ta

Niloya Ve Tospik Neoplus’ta
10 yıl boyunca paylaştığı değerleri kutlayan NeoPlus Outlet, Neonyıl'da çocukların severek izlediği çizgi film karakteri Niloya ve Tospik'i minik hayranlarıyla...

10 yıl boyunca paylaştığı değerleri kutlayan NeoPlus Outlet, Neonyıl'da çocukların severek izlediği çizgi film karakteri Niloya ve Tospik'i minik hayranlarıyla NeoPlus'ta buluşturuyor.

JLL Türkiye tarafından yönetilen NeoPlus Outlet, Neonyıl kutlamaları kapsamında yılsonuna kadar gerçekleştireceği etkinlikler ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Çocukların severek izlediği çizgi film karakteri Niloya ve Tospik eğlenceli oyun ve şarkılarıyla 14-15 Ekim tarihleri 14.00 - 16.00 - 18.00 saatlerinde çocuklar ile NeoPlus'ta eğlence dolu dakikalar geçirmek üzere geliyorlar. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklar doyasıya eğlenmenin keyfine varacaklar.

10 yıl boyunca hayata kattığı artılar ile hizmet veren NeoPlus Outlet, yıl sonuna kadar birçok sürpriz etkinlik konser ve kampanyalar ile ziyaretçilerini karşılıyor olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.