Cizre Eso Başkanı Hafzullah Memduhoğlu Güven Tazeledi

Cizre Eso Başkanı Hafzullah Memduhoğlu Güven Tazeledi
Şırnak'ın Cizre Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından gerçekleştirilen 6. olağan genel kurul seçiminde Esnaf Odası Başkanlığına mevcut başkan Hafzullah...

Şırnak'ın Cizre Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından gerçekleştirilen 6. olağan genel kurul seçiminde Esnaf Odası Başkanlığına mevcut başkan Hafzullah Memduhoğlu tekrar seçildi.

Toplam 884 esnaf üyesi bulunan Cizre Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı 6 olağan genel kurul seçimi, Şırnak Üniversitesi Cizre Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleşti. Tek sandıkta seçime giden Cizre esnafı 126 oy kullandı.126 geçerli oyu alan Hafzullah Memduoğlu 4. kez başkan seçilerek güven tazeledi. Seçimi Cizre esnafının kazandığını belirten Memduhoğlu, "Seçim sonuçları gösteriyor ki bizim Cizre için ortaya koyduğumuz çalışmalar kamuoyu tarafından olumlu karşılanmış ve halk bize tekrar teveccühünü göstermiştir. Bize oy veren ya da vermeyen bütün esnaflara, oyu olmayıp ancak gönlü bizimle olanlara yürekten teşekkür ediyor, bizi 4. defa bu koltuğa layık görenleri mahcup etmemek için elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyacağız" dedi.

Cizre Eso Başkanı Hafzullah Memduhoğlu Güven Tazeledi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.