Cocu'dan Oyuncularına; "beni Haksız Çıkardınız"

Cocu'dan Oyuncularına; "beni Haksız Çıkardınız"
Spor Toto Süper Lig'de önceki akşam Göztepe'ye deplasmanda 1-0'lık skorla mağlup olan Fenerbahçe'nin Yeni Malatya'dan sonra üst üste ikinci yenilgisini alması, teknik direktör Phillip Cocu'yu çıldırttı.
Spor Toto Süper Lig'de önceki akşam Göztepe'ye deplasmanda 1-0'lık skorla mağlup olan Fenerbahçe'nin Yeni Malatya'dan sonra üst üste ikinci yenilgisini alması, teknik direktör Phillip Cocu'yu çıldırttı. Hollandalı teknik adamın, Göztepe mücadelesinin ardından soyunma odasında oyuncularına sert uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

47 yaşındaki çalıştırıcı, "Bu sonuç bize hiç yakışmadı. Tam anlamıyla hayal kırıklığına uğradım. Daha önce, 'Fenerbahçe peş peşe 2 kez yenilmez' demiştim. Beni haksız çıkardınız. Herkesin kendisine düşen görevi yapmasını istiyorum. Kayseri karşılaşmasıyla birlikte ayağa kalkacağız. Büyük hedeflerimiz var ve bir an önce kazanmaya başlamamız gerekiyor. Başka çaremiz yok" sözlerini sarf etti.

TALİMATI VERDİ

Tecrübeli çalıştırıcı İzmir deplasmanı dönüşü oyuncularına 1 günlük izin verdi. Cocu, 1 Eylül'de Kayserispor'la oynayacakları karşılaşma öncesinde oyuncularından Göztepe karşılaşmasının şokunu atlatıp kafalarını boşaltmalarını istedi.



HOLLANDALILARIN KÖTÜ İSTATİSTİĞİ

Fenerbahçe tarihinin 3. Hollandalı teknik adamı olan Cocu, vatandaşlarının sarı-lacivertli takımla sezona kötü başlama istatistiğini devam ettirdi.

Sarı-lacivertliler 1990-1991 sezonuna teknik direktör Guus Hiddink'le, Aydınspor'a sahasında 6-1 yenilerek girmiş, tarihinin en ağır yenilgilerinden birini almıştı. Fenerbahçe, o sezonun ilk 3 haftasında birer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet almış, sezona istediği gibi bir başlangıç yapamamıştı.

Fenerbahçe, 2016-2017 sezonunda da Advocaat'la ilk 3 haftada sadece 1 puan almış ve tarihinin en kötü sezon başlangıcıyla taraftarını üzmüştü.

Cocu, vatandaşlarının bu istatistiğini de değiştiremedi ve Fenerbahçe iki yenilgiyle sezona puan kayıplarıyla başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.