Çocuklar Bayramı Gönüllerince Kutladı

Çocuklar Bayramı Gönüllerince Kutladı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Sosyal Tesisleri'nde çocuklara yönelik konser, uçurtma...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Sosyal Tesisleri'nde çocuklara yönelik konser, uçurtma ve çeşitli oyun etkinliği düzenledi.

Çocuklara yönelik etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Sosyal Tesisleri'nde binlerce çocuğun katılımı ile bir dizi etkinlik düzenledi. İlk olarak gelen çocuklara tişört, balon ve çeşitli ikramlarda bulunulurken ardından düzenlenen konsere geçildi. Burada çocuklara eşlik eden Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Eşi Sema Çiftçi, konserde şarkıları öğrencilerle birlikte dinledi.

"Şanlıurfa'nın geleceği siz çocuklarımıza emanet"

Burada Çocuklara yönelik bir konuşma yaparak nasihatlerde bulunan Çiftçi, Şanlıurfa'nın geleceğinin çocuklara emanet olduğunu söyledi. Çiftçi, "Çocuklar mutlu olmanızı istiyoruz. Hep yüzünüz gülsün, barış ve dostluk içerisinde kalın. Tüm dünya çocuklarına sesleniyoruz. Bu dünya hepimize yeter. Tüm çocuklar barış içerisinde bu dünyada yaşamayı hak ediyor. En kıymetli varlıklarımız çocuklarımızdır. İster siyahi olsun, ister beyaz olsun, isterse de kızıl olsun ne olursa olsun çocuk sevinecektir. Çocuk hangi ülkede yaşarsa yaşasın hangi şehirde yaşarsa yaşasın hangi mahallede yaşarsa yaşasın en kıymetli varlığımızdır. Oları sevindirmek hepimizin borcudur. Öğretmenlerinizi iyi dinlemeniz gerekiyor. İyi okumanız ve geleceğimizi iyi dizayn etmemiz lazım. Şanlıurfa'nın geleceği siz çocuklara emanet. Büyükşehir Belediye Başkanlığı sizi düşünecek, yanınızda olacak her zaman okullarınızda olacak ve geleceğe hep birlikte yürüyeceğiz. Yarının öğretmenleri mühendisleri, belediye başkanları sizlersiniz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun" diye konuştu.

Çocuklar Bayramı Gönüllerince Kutladı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.