Gaziosmanpaşa’da Yaşayan Engelli Gençler, Ekpss’de Büyük Başarı Gösterdi

Gaziosmanpaşa’da Yaşayan Engelli Gençler, Ekpss’de Büyük Başarı Gösterdi
Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) hazırlık kurslarına katılan Gaziosmanpaşalı engelli öğrenciler, sınavda büyük başarı göstererek istedikleri...

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) hazırlık kurslarına katılan Gaziosmanpaşalı engelli öğrenciler, sınavda büyük başarı göstererek istedikleri kurumlara atanmaya bir adım daha yaklaştı.

Engelli bireylerin sosyal hayata entegrasyonunu ve topluma adaptasyonu sağlamak için var gücüyle çalışan Gaziosmanpaşa Belediyesi, engelli vatandaşların eğitimine katkı sunmayı sürdürüyor. Memur adayı olmak isteyen bireylere özel düzenlenen hazırlık kurslarına katılan öğrenciler, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda yüksek puanlar elde etti.

"Engelli kardeşlerimizin başarılarıyla gurur duyuyoruz"

Halk Eğitim Merkezi'nde ücretsiz olarak verilen ve 2 ay boyunca süren hazırlık kurslarına katılan engelli öğrencilerden 5'i 80 ve üzeri puan alırken, 15 öğrenci de 70 ve üzeri puan alarak istedikleri kuruma atanma konusunda büyük bir adım attı. Sınavda başarılı olan gençleri tebrik eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Gençlerimizin ortaya koyduğu azim ve sınavda göstermiş olduğu başarıyla gurur duyduk. Engelli kardeşlerimizin iş hayatında, sosyal hayatta yer almasını sağlamak ve bu oranı artırmak için gayret gösteriyoruz. Onların mutluluğu, toplumun da mutluluğu. Tekrardan her birini kutluyor ve her alanda başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Gaziosmanpaşa’da Yaşayan Engelli Gençler, Ekpss’de Büyük Başarı Gösterdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.