‘Çocukta Mahremiyet’ Konulu Seminer Verildi

‘Çocukta Mahremiyet’ Konulu Seminer Verildi
Adıyaman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne bağlı Rehberlik Servisi tarafından Adıyaman Belediyesi Fatih Mahallesi Kadın ve Gençlik Merkezinde "Çocukta...

Adıyaman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne bağlı Rehberlik Servisi tarafından Adıyaman Belediyesi Fatih Mahallesi Kadın ve Gençlik Merkezinde "Çocukta mahremiyet" konulu seminer düzenlendi.

Kadın ve Gençlik Merkezinde bulunan kursiyerlere verilen seminerde, çocuk istismarı ve çocukların istismardan korunmanın yolları Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne bağlı Rehberlik Servisi Rehber Öğretmenlerinden Tülay Özgenç ile Sezai Yılmaz tarafından anlatıldı. Gerçekleştirilen seminerle ilgili bilgi veren Rehber Öğretmen Sezai Yılmaz, "Halk Eğitim Merkezi Rehberlik Servisi tarafından Aralık ayı içerisinde 6 farklı kurumda çocukta mahremiyet eğitimi konulu seminerler düzenliyoruz. Anne ve babanın nasıl yaklaşması gerektiğini çocukların istismardan korunma yollarının nasıl olabileceğini onların bilinçlendirme yollarının neler olduğunu kendilerine öğrete bilmek amacıyla seminerler veriyoruz. Seminer sonunda anne ve babalar, çocukların kendilerini istismara karşı nasıl koruyabileceklerine karşı bir bilinç elde ediyorlar. Seminer sonunda eğitim alan annelerimiz, babalarımız bu konulara karşı hem kendileri daha dikkatli oluyor hem de çocuklarına bazı durumları anlatarak çocukları daha güvende olmalarını sağlıyorlar" ifadelerini kullandı.

‘Çocukta Mahremiyet’ Konulu Seminer Verildi

‘Çocukta Mahremiyet’ Konulu Seminer Verildi

‘Çocukta Mahremiyet’ Konulu Seminer Verildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.