’Manisa Prime’ Hızla Yükseliyor

’Manisa Prime’ Hızla Yükseliyor
İl genelinde dev yatırımları bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesinin şehre vizyon katacak önemli projelerinden biri olan "Manisa Prime AVM-Otel-İş...

İl genelinde dev yatırımları bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesinin şehre vizyon katacak önemli projelerinden biri olan "Manisa Prime AVM-Otel-İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi Projesi'nde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor.

İnşaat çalışmaları hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, "Kentin sosyal hayatına yeni bir soluk getirecek yatırımımızda inşaat çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Şuan jet grout, fore kazık ve zemin iyileştirme çalışmaları C blok için devam etmektedir. B blok zemin tabliyesi imalatı çalışmaları devam ediyor. A ve B blokta ise 1. bodrum kat betonarme imalatı devam etmektedir. Bunun yanı sıra su yalıtımı çalışmaları da sürüyor" ifadelerinde bulundu.

Projede neler var?

Dev projenin donatı alanları hakkında da bilgi veren Gençoğlu, "5 yıldızlı ve 210 odalı otel 19 katlı olacak. İçerisinde 550 kişilik restoran, 450 kişilik balo salonu, 500 kişilik toplantı salonu, bin 500 metrekare üzerine kurulu spa güzellik merkezi ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Proje içerisinde ofis kısmı 13 katlı olarak planlandı. A Plus açık ofis 10 kat olacak ve içerisinde 600 metrekarelik bürolar tasarlandı. AVM noktasında ise 14 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. Bunun 8 bin 830 metrekaresi bodrum kat, 4 bin 125 metrekaresi ise zemin katta bulunuyor. Projenin orta kısmı ise tamamen açık olacak" şeklinde konuştu.

’Manisa Prime’ Hızla Yükseliyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.