Çorum Tso’dan Hain Saldırılara Kınama

Çorum Tso’dan Hain Saldırılara Kınama
Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş ile Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ankara'daki hain terör saldırısı ve Diyarbakır'dan...
Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş ile Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ankara'daki hain terör saldırısı ve Diyarbakır'dan gelen şehit haberleri nedeniyle bir açıklama yaparak, terörü lanetlediler.

Terörün vücut bulduğu coğrafyada tamamıyla huzuru kaçırmayı hedeflendiğinin vurgulandığı açıklamada, siyasi görüş, etnik köken yada buna benzer ayrıştırıcı öğeleri gözetmeksizin herkesin terörün karşısında olması gerektiğinin altı çizildi.

Ankara ve Diyarbakır'da meydana gelen terör saldırılarında hayatını kaybedenler için başsağlığı dileyen Karadaş ve Başaranhıncal, açıklamada şu ifadelere yer verdiler; "Terör ülkemizde maalesef çirkin yüzünü bir kez daha göstermiş bulunmaktadır. Öncelikle bu alçakça saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyoruz. Ülkemizin Başkentinde gerçekleşen olayın acısı henüz tazeyken, bir de Diyarbakır'dan gelen haberle yüreklerimiz dağlanmıştır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için mücadele veren kolluk kuvvetlerimizin bu uğurda can vermeleri ulus olarak hepimizi yasa boğmuştur. Aralarında bir hemşehrimizin de bulunduğu bütün şehitlerimizin ruhu şad olsun. Ülkemizin huzurunu kaçırmak için hain emellerini bir bir uygulamayan çalışan alçak terör odaklarının da akıttıkları kanda boğulmaları ve terör olaylarının artık son bulması temennisiyle, bütün ulusumuzun başı sağolsun"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.