Covid-19 ile mücadelenin 'kahraman anneleri'

Covid-19 ile mücadelenin 'kahraman anneleri'
Covid-19 ile mücadelenin en ön safında yer alan sağlık çalışanları ‘Anneler Günü’nde de görevinin başında. Bu mücadelenin kahraman anneleri, ‘Anneler Günü’nde çalışmayı anlattı.

Covid-19 ile mücadelenin en önemli unsurlarından olan, en ön safta virüs ile mücadele eden sağlık çalışanları görevini her zaman sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda virüsün iz sürücüleri olarak da bilinen filyasyon ekipleri de görevlerini aralıksız sürdürüyor. Ankara'da bulunan Çankaya İlçe Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekibinde görev yapan anneler de ‘Anneler Günü'nde görevlerini sürdürmeye devam etti.

Koronavirüs ile mücadelenin kahraman anneleri, ‘Anneler Günü'nde çalışmanın nasıl bir duygu olduğunu İHA muhabirine anlattı. 2020 yılının ağustos ayından beri görevini sürdüren sağlık çalışanı ve 2 çocuk annesi Nilgün Keskin, “2 çocuk annesiyim. Dün kutladık biz Anneler Günü'nü çocuklarımla görevimin başında olduğum için de mutluyum. Dün kızım resimler çizdi bana, oğlum da çiçekler topladı getirdi. Dediğim gibi biz dün kutladık. İlk zamanlar tüm sağlık çalışanları gibi biz de çok korkuyorduk. Ama zamanla korumayı ve korunmayı öğrendik. Buraya yeni gelen arkadaşlarımıza moral ve motivasyon da veriyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.