Cumhurbaşkanı Erdoğan: '30 yıllık beklenti sona eriyor' diyerek müjdeyi verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: '30 yıllık beklenti sona eriyor' diyerek müjdeyi verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Ataşehir'de yaptığı açıklamada, "30 yıllık beklenti sona eriyor. Yenisahra - Barbaros 5 binlik ve binlik ölçekli imar planlarını çıkardık. Senelerdir sürümcede bırakılan bu meseleyi büyükşehir belediyemiz geçen hafta halletti." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, "3 katlı büyük İstanbul Tüneli Projesini hayata geçireceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ataşehir'de düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. Gerçekleşen mitinge Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü, AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ataşehir'de halka seslenen Erdoğan; “Ataşehir'in güzel insanları, sevgili kardeşlerim, hepinizi en kalbi duygularımla, hasretle, muhabbetle selamlıyorum. Ataşehir'in tüm semtlerindeki mahallelerindeki kardeşlerime sevgi ve saygılarımı gönderiyorum. Sizlerle beraber olmaktan sizlerle kucaklaşmaktan büyük bahtiyarlık duyuyorum. Kusura bakmayın Edirne'deki o büyük coşkuyu terk edip birden gelemedim. Edirne'den sizlere selam getirdim. Serhad şehrinden sizlere selam getirdim. Gerçekten büyük bir coşkuyla 15 bin kişiye Edirne'de hitap etme fırsatı buldum. Siz Ataşehirli kardeşlerimle en son 22 Haziran'da bir araya gelmiş, bu meydanda muhteşem bir atmosferde seçim mitingimizi gerçekleştirmiştik. O gün Ataşehirli kardeşlerimden şahsıma Cumhur ittifakına destek istemiştim. Sizden yüzde 37 oy oranıyla AK Parti'yi Ataşehir'de zirveye taşıdınız. Cumhur İttifakına da yüzde 44 oy oranıyla ilçenizde sahip çıktınız. Cumhurbaşkanlığında da yine yüzde 44 iken bu kardeşinize sahip çıktınız. Şimdi önümüzde 31 Mart seçimleri var. Şimdi önümüzde yeni bir imtihan var. Türkiye olarak çok kritik gerçekten tarihi bir seçimin arefesindeyiz. 31 mart 2019 tarihinde 41 gün sonra İnşallah sandıklara gidiyoruz. 31 Mart'ta sadece belediye başkanlıklarımızı, muhtarlarımızı belirlemekle kalmayacak, çok daha hayati karar vereceğiz. Bölgemizde yaşanan hadiseler, ekonomimize yönelik artan saldırılar, 31 Mart seçimini sıradan bir mahalli idareler seçimi olmaktan çıkarmıştır. Bu seçimler sadece belediye değil aynı zamanda beka seçimleridir. Bu seçimler Cumhuriyetimizin 100. yılına nasıl girileceğinin oylanacağı seçimdir. Ak Parti ve Cumhur İttifakı olarak 31 Marta bu şekilde bakıyor bu anlayışla hazırlanıyoruz" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.