Ağlayan Çocuklar Gülsün Kampanyası

Ağlayan Çocuklar Gülsün Kampanyası
Kilis İlim Yardımlaşma ve İrfan Derneği (İYİDER) ile Hicret Vakfının "Bir çocuk da sen giydir, Ağlayan yüzler gülsün" sloganıyla başlattıkları...

Kilis İlim Yardımlaşma ve İrfan Derneği (İYİDER) ile Hicret Vakfının "Bir çocuk da sen giydir, Ağlayan yüzler gülsün" sloganıyla başlattıkları giyindirme kampanyasının 19'uncusu, Mehmet Ulucan Ortaokul'unda yapıldı.

Programa Kilis İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Yiğit, İYİ-DER Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hastaoğlu, Hicret Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Osman Gezgin, TÜGVA Kilis İl Başkanı İzzeddin Özkeleş ile çok sayıda yardım gönüllüsü katıldı. Hicret Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Osman Gezgin, en güzel hayırlardan biri ağlayan yüzleri güldürme olduğunu ifade ederek, "Hayırlarımızı anlamlandırmak adına on dokuz yıldır aksatmadan İYİDER ve Hicret Vakfı olarak "Ağlayan Yüzler Gülsün, Bir Çocukta Sen Giydir" kampanyası düzenliyoruz. Binlerce gönüle ulaşmanın, gülen yüzlere vesile olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutluluk okul yaşına gelmemiş çocuklarımızdan, üniversiteli gençlerimize kadar binlercesini giydirmenin verdiği mutluluktur. Bu amaçla 1996 yılından beri "Bir Çocukta Sen Giydir" kampanyası kapsamında veren el ile alan el arasında köprü olmakta ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize giyecek yardımında bulunmaktayız. Bu bağlamda Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından Okullarımızdan titizlikle tespit edilen 700 erkek, 200 kız toplamda 900 öğrenciye mont dağıtımını pilot okul olarak belirlemiş olduğumuz Mehmet Uluğcan Ortaokulunda siz değerli misafirlerimizin huzurunda kaban dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Hayrı yapmak kadar hayır yapmanın niteliğinin de önemli olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu.

Daha sonra çeşitli okullardan gelen öğrenciler giydirilerek programa devam edildi. Program Hayırsever vatandaşların katkılarından dolayı yapılan teşekkür ve muhtelif okullarda gelen öğrencilerin giydirilmesiyle sona erdi.

Ağlayan Çocuklar Gülsün Kampanyası

Ağlayan Çocuklar Gülsün Kampanyası

Ağlayan Çocuklar Gülsün Kampanyası

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.