Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bu defa ülkenin ekonomisine, can damarına saldırdılar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bu defa ülkenin ekonomisine, can damarına saldırdılar'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimlerin hemen ardından akılla, izanla ve siyasetle bağdaştırılamayacak bir dizi gelişmeyle karşı karşıya kaldıklarını belirterek, “Bu defa diğerlerinden farklı olarak doğrudan ülkenin ekonomisine ve can damarına saldırdılar. Ekonomimizde tüm göstergelerin olumlu seyrettiği bir dönemde bir anda üzerimize kur, faiz, enflasyon araçlarıyla yüklendiler. Ancak biz gereken tedbirleri aldık, mekanizmaları oluşturduk, durumu kısa sürede kontrol altına aldık" dedi.

Bir dizi açılış ve incelemelerde bulunmak için Diyarbakır'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanlığının düzenlediği teşkilat yemeğine katıldı.

Bir otelde düzenlenen programda partililere hitap eden Erdoğan, bu gelişinde Diyarbakır'ı daha canlı, kararlı ve umutlu gördüğünü belirtti. Tepeden tırnağa değişen bir Diyarbakır'ın olduğunu ifade eden Erdoğan, altyapısıyla ve üstyapısıyla adeta aslına rücu eden bir Diyarbakır gördüğünü kaydetti. Kentin daha modern ve farklı olduğuna dikkat çeken Erdoğan, ancak hizmetin her şey olmadığını, hizmetin gerekli olduğunu ancak asıl olanın gönülleri kazanmak olduğunu vurguladı. Burada da partisinin ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarına çok ciddi görevler düştüğünü ifade eden Erdoğan, “Gece gündüz demeden bu süreci devam ettirmemiz lazım. 24 Haziran seçimlerinde Diyarbakır'da arzu ettiğimiz neticeye ulaşamadık.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.