Cumhurbaşkanı Erdoğan Cudi Dağındaki askerlerle bayramlaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cudi Dağındaki askerlerle bayramlaştı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cudi Dağındaki Nuh Peygamber Üs Bölgesinde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile telefonla görüşerek, askerlerin bayramını kutladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak'ta Cudi Dağının zirvesinde bulunan Nuh Peygamber Üs Bölgesinde görev yapan askerlere telefonla görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cudi'nin mazisi maalesef hüzünlerle dolu. Tabii Gabar'da aynı hüzünleri hep yaşadık ama sağ olsun güvenlik güçlerimiz, verdikleri mücadeleyle buraları inşallah huzur beldeleri haline dönüştürdü. Ben tekrar bu vesileyle Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonla görüşen Bakan Soylu, "Buralar huzur alanı oldu. Buradan Bakan Yardımcımız, Jandarma Genel Komutanımız, Şırnak Valimiz, Belediye Başkanımız, Şırnak AK Parti İl Başkanımız, bu bölgedeki tüm komutanlarımız, bütün arkadaşlarımızla hem bayramınızı tebrik ediyoruz hem de size hem milletimiz hem de Şırnaklılar adına şükranlarımızı sunuyor, hürmetlerimizi arz ediyoruz. Bütün kahraman güvenlik güçlerimiz buradalar. Cudi Dağının en tepesinden bayramınızı tebrik ediyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.