Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ellerini ovuşturanlar hüsrana uğradı'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ellerini ovuşturanlar hüsrana uğradı'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Son yıllarda döviz kuru biraz yükseldi, enflasyon kıpırdadı diye birileri hemen ellerini ovuşturmaya başladı. Biz gereken tedbirleri alıp rota ve uzun vadeli programlarla yolumuza devam ettik. Biz sağlam durunca ellerini ovuşturanlar da her zaman ki gibi hüsrana uğradı” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi 2018-2919 Akademik Yılı Açılış Töreni'ne katıldı. Dokuz Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 90 bin öğrencisiyle faaliyet gösteren Dokuz Eylül Üniversitesinin başarısını daha ileriye taşıyacağına inandığını belirtti. 

Konuşmasına hayatını kaybeden 3 ismi anarak başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Son günlerde her biri kendi alanlarındaki birikimleri, eserleriyle gençlerimize örnek olan kayıp yaşadık. Bunlardan biri fotoğraf sanatçısı Ara Güler'dir. Dünyanın son yarım asrına damga vuruş büyük ustayı yad ediyoruz. Kendisiyle ve objektifiyle ailecek tanışma imkanı bulduğumuz büyük usta, ülkemizi uluslararası alanda başarıyla temsil etmiştir. İkinci olarak ıhlamurların çiçek açtığı mevsimlerin şairi Bahattin Karakoç. Her ölüm hüzünlüdür. Şaire yakışır şekilde şiirleriyle yad etmektir bize düşen. Üçüncü kaybımız siyaset bilimi ve uluslararası ilişkilerdeki akademik çalışmaları yanında siyasetçi kimliği ile tanıdığımız Prof. Dr. Oya Akgönenç hocamıza da Allah'tan rahmet diliyorum. Bu 3 isim gençlerimizi çok iyi tanımaları ve örnek almaları gereken şahsiyetlerdir. Başarı hangi işi değil işinizi nasıl yaptığınızla ilgilidir. Örencilerimizden de eğitimlerine aynı anlayışla ve dört elle sarılmalarını bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.