Cumhurbaşkanı Erdoğan Ile Chp'nin İstanbul Adayı İmamoğlu'nun Görüşeceği Tarih Netleşti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ile Chp'nin İstanbul Adayı İmamoğlu'nun Görüşeceği Tarih Netleşti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, bu hafta CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüşeceğini açıklandı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik GÖRÜŞME BU HAFTA CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Rec.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, bu hafta CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüşeceğini açıklandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik

GÖRÜŞME BU HAFTA

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu talebine talep ederek, "Yaptığımız başvurumuza birkaç saat içinde çok hızlı olumlu dönüş yapması bizi sevindirmiştir." demişti. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, randevunun tarihine ilişkin, "Sayın Cumhurbaşkanı muhtemelen hafta içi CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüşecek." dedi.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Bolton Ziyaretini Değerlendirdi: Açıklamaları Yadırgıyoruz, Bunlar KasıtlıAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Bolton Ziyaretini Değerlendirdi: Açıklamaları Yadırgıyoruz, Bunlar Kasıtlı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.